__________

C
reatieve workshops - Workshops XL

__________

<< Terug

`Verftechniek op hout XL`

Lijkt jou het opknappen van een meubelstuk ook zo leuk, maar je weet niet echt goed hoe dit aan te pakken en je wilt verschillende technieken leren? Dan is deze workshop XL echt iets voor jou ! Je gaat een door je zelf meegebracht meubeltje op knappen. Heb je geen meubelstuk voor handen: wij hebben meestal wel een aantal kastjes etc. op voorraad, die voor een schappelijke prijs kunnen worden aangeschaft, informeer even als dit het geval is. Je kunt kiezen uit een van onze 12 fraaie kleuren krijtverf. Na binnenkomst gaan we eerst aan de koffie & lekkers, na de uitleg ga je zelf aan de slag. Tijdens het drogen is er een borrel/klets pauze met een wijntje/fris en een kaasplankje. Daarna geef ik een demonstratie van de verschillende technieken die je na het schilderen kunt gebruiken zoals: doorschuren, vernissen, kleurwashing etc. Je kunt een van deze technieken evt. thuis toepassen als het meubel goed is door gedroogd.

Duur: 3,5 à 4 uur

Kosten: 69 euro

Dresscode: kleding die vies mag worden

Voorbereidingen thuis: zorg dat je het meubel thuis eerst goed ontvet en lichtjes opschuurt, zodat je dat niet meer hoeft te doen ter plekke en meteen aan de slag kan. Betrek je een meubel van ons, dan zorgen wij dat dat van te voren gedaan is !

Minimale bezetting: 4 personen

Maximale bezetting: 6 personen

Maximale afmetingen meubel: ca. 80 x 50 x 50 cm. Dit i.v.m. de beschikbare ruimte

Inclusief: alle materiaal (ex. evt. door ons te betrekken meubel), koffie/thee & lekkers, wijn/fris, borrelhapje en kaasplankje

Data: op een zaterdagmiddag of op een avond, datum naar keus in overleg !

Locatie: Keulenaar 11, 3961 NM Wijk bij Duurstede. We zitten in het gebouw van IVL. Je kunt je auto aan de voorkant parkeren en links om het pand heenlopen. We zitten achter de laatste overheaddeur.

Wil je hier meer info over, je zelf opgeven of bijvoorbeeld een workshop plannen voor een besloten gezelschap ? Neem even contact op via renatavisee@bezigebebie.nl voor de mogelijkheden.

Betaling kan vooraf, door het verschuldigde bedrag over te maken op IBAN NL 58 RABO 0140 8461 15 t.n.v. Bezige Bebie o.v.v. `workshop…….` . Contante betaling ter plekke kan ook.

Wat betreft annulering van een workshop: dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor de betreffende workshop. Na deze 3 dagen wordt er 30% in rekening gebracht ! Deelname aan de workshops is op eigen risico. Bezige Bebie neemt geen enkele verantwoordelijkheid in geval van een ongelukje, vlekken kleding, vermissing spullen etc.