__________

G
rote mensen

__________
Vintage 4827

Upcyclingprojekt: Deze bank is gemaakt van een oud massief houten twee persoonsledikant ! Eigen ontwerp, gemaakt in onze eigen werkplaats, dus een echt `one of a kind`meubel. De zitting is gemaakt van massief eiken planken uit een historisch pand in Utrecht. Het is een oerstevige zware bank. De maten zijn 180 breed, de zithoogte is 48 cm., de totale hoogte 109 cm. De hoogte tot bovenkant leuning is 88 cm. De zitdiepte is 55 cm. en de totale diepte 61 cm. Is muisgrijs geschilderd (krijg nog een laatste laag voordat hij de deur uitgaat). De bank kan binnen of buiten gebruikt worden. Wil je hem buiten gaan gebruiken, komt er wel een meerprijs van 50 euro bij, we zetten hem dan in de blanke lak, zodat hij goed buiten kan staan.

Prijs: € 225,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4815

Stoere vintage jaren 60/70 kruk met houten zitting en grijs metalen onderstel met rubberen doppen aan de poten. De hoogte is 49 cm. en de doorsnede is 36 cm. Er zit een gelijmd scheurtje in de houten zitting.

Prijs: € 17,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4814

Vintage retro schoolstoel/kantinestoel. Verkeert in goede vintage staat met normale gebruikerssporen. Heeft een fris grijs metalen onderstel i.p.v. een bruin, dat je wat vaker ziet. De maten zijn zithoogte is 46 cm., de totale hoogte is 82 cm., de diepte is 50 cm. en de breedte is 46 cm.

Prijs: € 27,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4813

Set van 4 vintage schoolstoelen / kantine stoelen. Hebben een fris grijs onderstel, i.p.v. een bruin, dat je wat vaker ziet. Verkeren in goede vintage staat met normale gebruikerssporen. De zithoogte is 46 cm. de totale hoogte is 79 cm., de breedte 46 cm. en de diepte ca. 50 cm. Een stoel heeft een ander dopje. Prijs als set !

Prijs: € 100,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4812

Helemaal hip deze vintage boho bamboe stoel! Verkeert in goede gebruikte staat, het webbing van de rugleuning is ook nog heel. Om heerlijk in een hoekje op weg te kruipen om een boekje te lezen............De maten zijn: zithoogte 43 cm., de totale hoogte is 104 cm. De totale breedte is 64 cm. en de diepte ca. 60 cm. Deze stoel wordt verkocht exclusief het afgebeelde kussen.

Prijs: € 45,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4810

Brocante/antieke landelijke boeren buffetkast van massief grenenhout. Onderin een deel met twee deuren met daarachter 2 planken, bovenin idemdito. Ertussen een open schap en nog 2 kleine lades met porseleinen knopjes. Heeft koperen beslag/sloten met sleutel. De kast heeft houtwormgaatjes, hij is hiervoor door ons 2 x behandeld. Verkeert in stevige nagekeken staat met gebruikerssporen passend bij de leeftijd. De maten zijn: 118,5/107,5 cm. breed x 52,5/35 dp. x 190 cm. hoog. Tot het blad is de onderkast 79,5 cm. hoog. Kan tegen een meerprijs door ons worden geschilderd (150,=). Maar is zo natuurlijk ook prachtig!

Prijs: € 249,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4805

Mooie brocante handgemaakte massief houten vitrinekast! Is door ons geschilderd (2 lagen) met supermatte witte krijtverf, nadat hij helemaal is nagelopen en goedgekeurd ! Heeft bronskleurig hang en sluitwerk. Voorzien van maar liefst 16 laatjes! 8 In het onderste deel en 8 in het bovenste deel. Hier vindt je verder 2 open schappen en 2 vitrinedeuren met daarachter een (glazen) legplank. Onderin heeft de kast aan weerskanten nog 2 deuren met daarachter een (houten) legplank. Deze binnenkant heeft nog de originele houtkleur. De bovenste deuren kunnen op slot, de onderste sluiten d.m.v. een magneetslotje aan de binnenzijde. Echt een beauty deze kast, landelijk maar door de rechte bovenkant oogt hij toch strak. De maten zijn: totale hoogte 203 cm. de hoogte van de onderste kast is 92 cm. De totale breedte is 155 op het breedste deel gemeten van de onderste kast. De diepte is 40/36 cm van beide kasten. De breedte gemeten bij de bovenste toog is 159 cm. Je snapt gezien bovenstaande dat de kast uit twee delen bestaat. Handig te weten voor het vervoer ! De kast is hangemaakt en helemaal en elk laatje is genummerd.

Prijs: € 495,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4796

Oud krukje, door ons opnieuw bekleed met een kek hip panterprintje ! De pootjes (offwhite) zijn zo gelaten met normale vintage gebruikerssporen. Het is stevig genoeg om op te zitten. Het is ca. 31 cm. hoog en de doorsnede is 32 cm.

Prijs: € 12,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4476

Oude industriele letters, komen van een bedrijfspand. Beschikbaar zijn de letter: E, N, O en R. Ze zijn ca. 25 cm. hoog. Prijs per stuk. ALLEEN de O en de N zijn nog beschikbaar !!

Prijs: € 4,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4774

Massief houten grenen sidetable. We hebben hem, na wat klein reparatiewerkzaamheden, deels geschilderd in de warme kleur groen `courgette` van Histor. Te weten het onderste blad en het frontje van de lade. Deze is voorzien van een koperen komgreep. De dipdye pootjes geven het geheel een speels karakter! De maten zijn 120 br. x 40 dp. x 77 cm. hoog, gemeten op het blad. Tof als plantentafel, divider, achter de bank, laptoptafeltje etc.

Prijs: € 75,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4765

Vintage voetenbankje, door ons opnieuw bekleed met een eveneens vintage maar nieuwe dikke meubelstof. De kekke schuine ronde pootjes zijn saliegrijs geschilderd (grijs met een groene ondertoon). het is 52 x 32 cm. groot en 37 cm. hoog.

Prijs: € 27,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4744

Antieke donker koperen kan. Echt een beauty :-) Met handvat. Verkeert in mooie staat met wat deukjes hier en daar. Heeft een mooie diepe bronsrode kleur en is 26 cm. hoog.

Prijs: € 19,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4743

Groot vintage blik van Quality Street snoep. Echt een oudje met gebruikerssporen maar in prima staat. Fraaie tekening en kleuren. Is 17 cm. hoog en de doorsnede is 23 cm.

Prijs: € 8,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4729

Oud drankentafeltje / plantentafeltje / salontafeltje ! Geen idee waar het precies voor diende, maar het is wel grappig. Het is zwart met gouden schetsjes erop. Het bovenste losse deel kan er af om bijvoorbeeld drankjes te serveren. Maar zoals je ziet op de foto, ook supergaaf als plantentafel, helemaal passend in de huidige botanische trend. Het is 46 cm. in doorsnede en 47 cm. hoog. Heeft normale vintage gebruikerssporen hier en daar.

Prijs: € 45,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4728

Set antieke koperen gewichtjes, 5 stuks in een mooi doorleefd houten blok. Het zwaarste is 1 kg. Het blok is 20 x 7 cm.

Prijs: € 22,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4725

Vintage bureaulamp/pianolamp of bedlampje. Messing/brons exemplaar van 41 cm. breed en 37 cm. hoog. Er zitten 2 lampjes in, werkt naar behoren, met schakelaartje. Verkeert nog in mooie staat en erg decoratief !

Prijs: € 35,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4719

Bamboe Boho tafeltje/krukje, in goede staat verkerend. Het is 35 cm. hoog en 23 cm. in doorsnede.

Prijs: € 9,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4700

Oude goudkleurige lijst, erg decoratief ! Er zijn hier en daar wat stukjes van de lijst af. Is 53 x 42 cm. groot.

Prijs: € 12,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4699

Antiek rooktafeltje, door ons geschilderd in de Flexa kleur van 2018: Heart Wood ! Een warm roze/bruin/paars/grijze tint. Het is maar net waar je hem mee combineert, van welke kant deze kleur zich laat zien! Het tafeltje heeft een onderblad, handig voor tijdschriften etc. het is 57 cm. hoog en de doorsnede is 70 cm. De teakkleur ornament/vorm hebben we origineel gelaten.

Prijs: € 65,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4697

Mooi persje/kelim, dateert uit de jaren 80 en verkeert praktisch in nieuwstaat. Het is inclusief de franjes 110 x 57 cm. groot.

Prijs: € 32,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4690

Grote brocante spiegellijst, fraaie vormgeving met onderaan 2 schapjes. De spiegel was gesneuveld, we hebben er een plaat in gemaakt en die diverse lagen zwart schoolbordverf gegeven. Een echte sfeermaker dit krijtbord. De lijst is geschilderd met krijtverf in de kleur `lichttaupe`van Niveau krijtverf. De maten zijn 142 hg. x 17 dp. x 40 cm. breed.

Prijs: € 55,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4689

Brocante roeispaan, door ons gedeeltelijk geschilderd met zwarte krijtverf. Is 198 cm. lang. Dit is een ophaalartikel ! Erg decoratief waar dan ook in huis !

Prijs: € 24,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4673

Upcycleprojekt uit eigen studio! Dit waren 2 losse kasten, die wonderbaarlijk precies op elkaar pasten! Het bovendeel heeft 2 deurtjes met daarachter een legplank. Tussenin een open schap, waarvan we de achterwand beplakt hebben met oude Delftsblauwe tegels. De onderkast heeft 4 lades, de bovenste hebben we aangepast want deze lade ontbrak. De kast is geschilderd in een mat `fudge`kleur. Het geheel is voorzien van nieuwe Delftsblauwe porceleinen knopjes. De maten zijn: 176 hg. / 76 hg. tot en met het bovenblad van de onderste kast. De breedte is 82 cm. en de diepte 38/22 cm. Een echt bijzonder `one off a kind`kastje!

Prijs: € 179,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4664

Een mooi stel, deze massief houten brocante grenen stoelen! Het houtwerk is grondig schoongemaakt, we hebben de zittingen opnieuw bekleed met een (bekledingsstof) bloemstof, in mooie warme tinten, helemaal passend in botanische look van nu! De maten zijn: zithoogte 46 cm., de breedte 44 cm. en de totale hoogte 91 cm. Ze blijven graag bij elkaar ! De getoonde prijs is dus als set.

Prijs: € 75,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4659

Oude industriele kruk met houten zitting en bruin metalen onderstel. De kruk is 53 cm. hoog en de doorsnede is 34 cm. In goede gbruikte vintage staat.

Prijs: € 19,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4647

Klein vintage bloempotje in het paars/oranje, de doorsnede is 11,5 en de hoogte is 10 cm. In goede staat.

Prijs: € 5,95 Bestel
Vintage 4646

Vintage bloempot/vaas, bruin aardewerk met groen dipdye rand. Randje is bovenop op een een plekje een beetje sleets, maar niet kapot. De doorsnede is 17 cm. den de hoogte is 11 cm.

Prijs: € 6,95 Bestel
Vintage 4645

Mooi vintage vaasje beige / wit soort spikkels, verkeert in goede staat. De doorsnede is ca. 10 cm. en de hoogte 14,5 cm.

Prijs: € 5,95 Bestel
Vintage 4644

Vintage kom/bloempot in allerlei bruintinten in een ribbelpatroon. Heeft aan de binnenzijde een klein barstje en kleine gebruikerssporen. De doorsnede is bovenaan is 14 cm. en de hoogte is 9 cm.

Prijs: € 3,95 Bestel
Vintage 4642

Vintage bloempot, recht model met allerlei bruintinten in een overlopend streeppatroon/ribbels. De doorsnede is 12 cm. en de hoogte 11 cm.

Prijs: € 4,95 Bestel
Vintage 4638

Wow! Nog niet zo oud, maar wat een mooie designstoel van het merk Apple Bee ! Is het type loungestoel Hawaii. Is oorspronkelijk bedoeld voor buiten maar is ook binnen echt een pareltje voor je interieur! De maten zijn: totale hoogte 94 br. 64,5, dp. 58 en de zithoogte 40 cm. Verkeert in goede staat met hele lichte gebruikerssporen.

Prijs: € 75,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4636

Brocante houten bankje/tafeltje, erg leuk als plantentafel of bijzettafeltje naast je luie stoel.....De maten zijn 32 hg. x 50 br. x 22 cm. diep. Verkeert in goede stevige staat met normale gebruikerssporen.

Prijs: € 19,95 Bestel
Vintage 4634

Grappige etagère van brocante servies met bovenop een oud beeldje van een jongetje. De hoogte is ca. 28 cm.

Prijs: € 9,95 Bestel
Vintage 4618

Mooi krukje/bijzettafeltje, leuk detail zijn de bolpootjes ! Verkeert in goede vintage staat. Het is 26 x 19 cm. en 25,5 cm. hoog.

Prijs: € 12,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4617

Klein 3 poot krukje, niet geschikt om op te zitten, maar wel gaaf als plantentafeltje/bijzetter ! Het is 24,5 cm. hoog, de doorsnede is 20,5 cm.

Prijs: € 6,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4561

Brocante bijzettafeltje, plantentafel, door ons geschilderd met krijtverf in de kleur `blue`daarna is het behandeld met een gouden den patine. Het krijgt hierdoor een mooi landelijk doorleefte grijsgroene kleur. Het is 60 br. x 62 hg. x 29,5 cm. diep.

Prijs: € 29,95 Bestel
Vintage 4532

Houten brocante spiegel met plateau, door ons voorzien van een nieuwe look ! Is geschilderd in een mix van grijze en taupe krijtverf, daarna afgewerkt met een bruine washing (zie tweede foto) deze laag geeft meteen een bescherming tegen vlekken etc. De maten zijn: 38,5 br. x 54,5 hg. x 12,5 cm. diep (gemeten op het plateautje)

Prijs: € 24,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4511

Kasstel uit de jaren 70/80. Met fraai bloemdecor. Gouda Plateel, serie Modica, nummer 394, Oud Gouda, Zuid Holland. Zijn 27/34 cm. hoog. Uiteraard als set van 3. Verkeren in nieuwstaat zonder gebruikerssporen.

Prijs: € 60,- Bestel
Vintage 4510

Dit kaststel komt uit de jaren 70/80. Het is van Gouda Plateel, Flora Keramiek, handmade in Holland. Genummerd 451. Uiteraard als set van 3 vazen. Verkeren in onberispelijke staat. Zijn ca. 30 cm. hoog.

Prijs: € 60,- Bestel
Vintage 4482

Klein jaren 60 tafeltje met een boven- en onderblad, teakfineer met een goud biesje langs het blad en pootjes. Het is opnieuw geschroefd en gelijmd en daarna in de houtolie gezet. Verkeert in goede staat, het bovenste blad heeft wat kleine gebruikerssporen. De maten: 35,5 dp. x 65 br. x 50 cm. hoog. Leuk in de botanische trend om het vol met planten te zetten, of als TV tafeltje etc.

Prijs: € 29,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4458

Vintage krukje, eiken met leren bekleding. In goede gebruikte staat. Het is 45 cm. breed en 20 cm. diep. De hoogte is 33 cm.

Prijs: € 12,50 Bestel
Vintage 4271

Vintage typemachine van het merk Triumph uit de jaren 60/70. Er zit ook een deksel bij, zodat het geheel in de koffer vervoert kan worden. Heeft een mooi warme kleurstelling. Weet niet of hij naar behoren werkt, lint is uitgedroogd. Leuk als decoratieobjekt !

Prijs: € 15,- Bestel
Vintage 4266

Sierlijk brocante tafeltje. We hebben het wit geschilder en vervolgens licht doorgeschuurd zodat de ingelegde tekening weer zichtbaar wordt op het blad. Het blad is daarna afgelakt met een blanke lak. Het is 58,5 cm. hoog en de doorsnede is 55 cm.

Prijs: € 45,- Bestel
Etagere 41

Etagere `in m`n eendje` leuk voor bijvoorbeeld bonbonnetjes etc. Is ca. 18 cm. hoog.

Prijs: € 8,95 Bestel
Etagere 40

Etagere van retro jaren 70 servies. O.a. het bekende Arcopal. Is ca. 28 cm. hoog. Nu in de SALE !

Prijs: € 15,95 Bestel
Etagere 39

Grappige etagere `Lakei`is 28 cm. hoog. Van een bordje is een klein stukje af. Vandaar de leuke prijs.

Prijs: € 8,50 Bestel
Etagère 27

Kinder etagère `Blacky`gemaakt van o.a. kinder-, brocante en stip servies. Leuk op de meidenkamer om b.v. sieraden op te leggen, want ja, waar laat je die oorbelletjes `s nachts toch......... Heeft 3 lagen en is ca. 24 cm. hoog. SALE!

Prijs: € 9,95 Bestel
Vintage 1786

Antieke helm van de PTT van het EHBO team. Embleem is wat sleets geworden zoals je ziet. Superleuk als decoratie op de jongenskamer of voor de verzamelaar !

Prijs: € 17,50 Bestel
Etagère 17

Lieve etagète `stolpje`gemaakt van brocante serviesgoed, is 4 laags en ca. 30 cm. hoog. Op de top een stolp met een retro poppetje eronder !

Prijs: € 12,95 Bestel