__________

H
andmade uit eigen studio - Retro geboortemanden

__________

<< Terug

Mand 7

Geboorte- of kadomand `olifant`. Dit exemplaar een grote rieten mand gevuld met de volgende vintage artikelen: een grote retro olifantknuffel, een trekfiguurtje, een Tupperware olifant, een oud gouden boekje, een blokkenpuzzle, een wagenspanner en een retro lakensetje bestaande uit een lakentje en sloopje. SALE, van 27,50 nu voor:

Prijs: € 19,95 Bestel
Mand 5

Geboorte- of kadomand `muis` gevuld met vintage artikelen. Dit in de vorm van een rieten mand gevuld met: een houten trek figuur, 2 boeken en een legpuzzle van Tom & Jerry uit de seventies. SALE: van 14,95 nu voor:

Prijs: € 7,95 Bestel
Mand 3

Geboorte- of kado mand `clown` gevuld met vintage artikelen. Dit alles in een gave waskom uit de jaren 70, hier zit in: een PIPO leesboek uit de sixties, een trekpopje, een rammelaar, een slab gemaakt van retro stofjes, een sleutelring, 5 kledinghaakjes en 2 houten clown eierdopjes. SALE, van 19,95 nu voor:

Prijs: € 12,95 Bestel
Mand 2

Geboorte- of kadomand `konijn` gevuld met vintage artikelen. Uniek bij ons verkrijgbaar, weer eens wat anders dan de standaard manden. Gekleurde mand met deksel met inhoud: 2 puzzles, een van retro konijntjes en eentje van Bobo, een speel fototoestel, een stenen konijnenbeeldje, een oranje plastic konijn om neer te zetten, een piepbeestje, een baby boek ` IKKE`, een oud gouden boekje, een ledikant laken setje (lakentje en sloopje) en een flessenwarmer. SALE, van 29,95 nu voor:

Prijs: € 19,95 Bestel
Mand 1

Geboorte- of kado koffertje gevuld met vintage artikelen ! Uniek bij Bezige Bebie ! Met de volgende inhoud: een legpuzzle, een activitycentre om b.v. aan de box te hangen, een verkeersspel, wegenwachtkwartet, Tupperware vormenbol, een leesboekje over een locomotiefje, oude houten eierdop, autokapstokje en een boek van Alain Gree ! SALE van 29,95 nu voor:

Prijs: € 19,95 Bestel