__________

H
andmade uit eigen studio - Textiel

__________

<< Terug

Vintage 3715

Nieuw gemaakte aankleedkussenhoes gemaakt van vintage & nieuwe stofjes. Met afbeelding vintage Bambi en zijn vriendjes. Past om een standaard maat aankleedkussen.

Prijs: € 22,95 Bestel
Bebielinnen 128

NU IN DE SALE: Handgemaakte (uitbesteed) nieuwe plaid/sprei voor de kinderkamer, geschikt voor een 1 persoons bed. De maat is 145 x 230 cm. Heeft een ecru doorgestikte ondergrond en in diverse kleuren ruitjes sterren. Rondom zit een blauw/witte geruite rand. Heeft hier en daar een klein vlekje.

Prijs: € 20,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Bebielinnen 129

NU IN DE SALE: Handgemaakte nieuwe (uitbesteed:-) plaid/sprei voor de kinderkamer, geschikt voor een 1 persoons bed. De maat is 145 x 230 cm. Heeft een ecru doorgestikte ondergrond en in diverse kleuren ruitjes sterren. Rondom zit een roze/witte geruite rand. Heeft hier en daar een klein vlekje.

Prijs: € 20,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Aankleedkussenhoes 14

Handmade hoes voor het aankleedkussen in hip Delftsblauw, donkerblauwe badstof en een lief blauw&wit stip stofje. Helemaal trendy in de babykamer ! Elke hoes is uniek! Nu in de SALE van 24,95 voor:

Prijs: € 20,95 Bestel
Haaksel 8

Handmade gehaakte sjaal in de kleuren rood & blauw afgezet met lieve gehaakte bloemetjes. Is ca. 1 m. x 16 cm. groot. Nu in de SALE van 9,95 voor:

Prijs: € 4,95 Bestel
Haaksel 3

Handmade gehaakt meisjessjaaltje in turkoois afgezet van lieve eveneens gehaakte vrolijke bloemetjes. Is ca. 1m. x 16 cm. groot. Elke sjaal is anders ! Nu in de SALE van 9,95 voor:

Prijs: € 4,95 Bestel
Haaksel 1

Nieuw gehaakt kindersjaaltje in rood & wit, afgezet met lieve gehaakte bloemetjes in diverse kleuren. Ca. 1 m. x 16 cm. groot. Uniek, elke sjaal is anders! Nu in de SALE van 9,95 voor:

Prijs: € 4,95 Bestel
Kadootje 15

Leuk set om kado te geven bij een geboorte: nieuwe knaloranje badcape met beertje, zware kwaliteit en een retro borsteltje met grappig ezelprintje en bijpassend kammetje en een klein piepbeestje. Het borstel en kammetje zijn nieuw maar wel uit de jaren 70, het zat nl. nog in de originele verpakking. Nu in de SALE van 22,50 voor:

Prijs: € 8,50 Bestel
Bebie-kleertje 3

Lief spijkerrokje (nieuw) gepimt met div. gehaakte bloemetjes en geruit randje. Dit exemplaar is maat 140 ! SALE van 14,95 voor:

Prijs: € 6,50 Bestel
Bebielinnen 21

Nieuwe roze badstof badcape met bijpassend washandje. Gepimt met een retro bloemstofje en plaatje Disney`s Stampertje, afgezet met een oude katoenen kant. Het washandje is ook afgezet met deze kant. Nu in de SALE van 19,95 voor:

Prijs: € 8,95 Bestel
Tasje 20

Stoere schoudertas met verstelbare band, type legertas. Lekker gepimt met van alles en nog wat: Kitsche glitter mega badge, stofjes, ruitkant, katoenen gehaakte blommen en als `kadootje`een nostalgisch popje met baljurk ! Sluit met 2 riempjes. Éen ruimte binnenin. SALE van 29,95 nu voor:

Prijs: € 12,50 Bestel
Tasje 17

NU IN DE SALE: Geweldige gepimte TOMMY HILFIGER tas zgn. postbag, past A4 met gemak in. Klep versierd met retro pannelap, paddestoel, vogelprentje en echt oude franjes. Achterzijde een drietal gehaakte bloemetjes. Schouderriem is aan de buitenkant rood met witte stippen, de binnenkant is gemaakt van een retro paars/groen stofje, voor de leut hangt er nog een gezellige koe aan ! Binnenkant bestaat uit één groot vak en een klein vakje met rits. Hij sluit d.m.v. klittenband. Oh ja, nog een schattig vintage `jongetje`op de klep ! SALE, van 29,95 nu voor:

Prijs: € 12,50 Bestel
Bebielinnen 19

Handgemaakte (nieuwe) royale badcape voor bebie, lila badstof. De muts is bekleed met een vintage bloemstof en vintage applicatie van Jip & Janneke. Afgezet met een echt oud kantje en tenslotte opgefleurd met een gehaakte rozet ! Nu in de SALE van 19,95 voor:

Prijs: € 8,95 Bestel
Bebie-kleertje 1

Rokje Flower Power: trendy nieuw stroken- rokje (maat 92) opgeleukt met gehaakte bloemetjes, vintage franje en grappig strikje/paddestoel 100% katoen. SALE, zijn de laatste...........van 14,95 voor:

Prijs: € 6,50 Bestel