__________

V
intage bebie-interieur - Bedjes

__________

<< Terug

Vintage 4325

Mooi ledikantje/wieg uit de jaren 60/70. Heeft aan de zijkanten spijlen, het hoofd- en voeteneinde zijn even hoog en lopen beide iets taps toe. Op het voeteneinde zit een ornamentje (in dezelfde kleur). Het ecru schilderwerk verkeert in nette vintage staat met normale lichte gebruikerssporen, passend bij de leeftijd. De matrasmaat is 120 x 60 cm., uiteraard zit er een bodem bij. De zijkanten zijn 45 cm. hoog.

Prijs: € 100,- Bestel
Vintage 4287

Ok, de kleur is nu niet jé van het, maar als je dit ledikantje voor je ziet in het wit of mintgroen, heb je echt een pareltje in je kinderkamer staan ! Het is een antiek hoog exemplaar van massief hout, erg zwaar en solide en in goede staat. Heeft rondom platte spijlen en panelen en afgeronde hoeken. Een zijkant kan naar beneden worden geklapt, hierdoor kun je het door gebruiken tot de peutertijd, zodar je kleintje zelf kan in- en uitstappen. De matrasmaat is 120 x 60 cm., er past dus een standaard matrasje in, uiteraard zit er een bodem bij. De zijkanten zijn 69 cm. hoog, het hoofd- en voeteneinde zijn 106 cm. hoog. Het schilderwerk kan wel een opknapbeurt gebruiken.

Prijs: € 120,- Bestel
Vintage 4228

Dit ledikantje is nog niet zo heel oud. Het is gemaakt van een mooie lichte houtsoort en heeft platte spijlen. Wij hebben er een `twist` aan gegeven d.m.v. accenten in een fel fluor roze ! Zo is het een echte blikvanger geworden. Het heeft een verstelbare bodem op 3 standen. De matrasmaat is ca. 110 x 55 cm. Dus iets kleiner dan standaard, als je even googelt zie je diverse bedrijven die deze maat leveren. De zijkanten zijn 70 cm. hoog. Het hout verkeert in goede vintage staat.

Prijs: € 50,- Bestel