__________

V
intage bebie-interieur - Bedjes

__________

<< Terug

Vintage 4853

Mooie strakke no nonsense houten vintage schommelwieg! De bak is afneembaar en heeft rondom spijlen, de matrasmaat is 85 x 45 cm. Er zit geen matrasje bij. Fijn om de eerste tijd naast je bed te zetten. Verkeert in goede staat, met normale kleine gebruikerssporen. Kan zo gebruikt worden maar natuurlijk ook bekleed worden. Wat maten: de totale hoogte vanaf de grond tot de bovenkant van de zijkanten is 84,5 cm., bij het hoofd- en voeteneinde is dat 91 cm. De zijkanten zelf zijn 33 cm. De afstand tussen de spijlen is 9,5 cm. De totale buitenmaten zijn 97 x 50 cm.

Prijs: € 75,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4852

Mooi ledikantje/wieg uit de jaren 70/80, fraai sierlijk model. Het hoofdeinde (77 cm.) is hoger dan het voeteneinde (66 cm.), de zijkanten bestaan voor een deel uit spijlen en daaronder panelen. De matrasmaat is 120 x 60 cm. De zijkanten zijn 44 cm. hoog. Er zit een lattenbodem bij. Het bedje is nagelopen en verkeert in stevige staat met normale gebruikerssporen.

Prijs: € 95,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4851

Cute peuterbedje uit de seventies! Een laag model, ideaal als overstap na het ledikantje. Het hoofdeinde is wat hoger dan het voeteneinde, in beide zit een uitgestanst hartje. Het bedje staat op sierlijke hoge poten. Er zat geen bodem bij, we hebben er een nieuwe lattenbodem bij gemaakt. De matrasmaat is 150 x 75 cm. De hoogte van het hoofdeinde is 57 cm., van het voeteneide 47 cm. De zijkanten zelf zijn 18 cm. hoog. Vanaf de grond tot de bovenrand zijkant is de afstand 35 cm. De buitenmaten van het bed zelf zijn 158 x 87 cm. Het is ook blauw geschilderd door de vorige eigenaar, dit heeft hier en daar wel wat krassen etc. Maar het is zeker niet verveloos, uiteraard is het heel goed over te schilderen. Het verkeert in goede stevige conditie.

Prijs: € 85,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4849

Mooi strak bedje uit de jaren 70/80. In donkere en lichte houtkleur combi. De zijkanten hebben spijlen (tussenruimte 5 cm.) het hoofd- en voeteneinde zijn dicht. De buitenste staanders/poten lopen taps toe, een leuk speel detail. De bodem is verstelbaar op twee standen. Het verkeert in goede stevige staat met normale kleine gebruikerssporen passend bij de leeftijd. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Het hoofd- en voeteneinde zijn 87 cm. hoog vanaf de grond. De zijkanten zelf zijn 61 cm. hoog.

Prijs: € 80,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4839

Apart en uniek vintage dreumes/peuterbed uit de jaren 70. Een de typische groene beitskleur die je in die tijd veel zag. Heeft ronde hoeken en `kijkgaten` in het hoofd- en voeteneinde en panelen in de zijkanten. Deze zijkanten kunnen ook nog een stuk lager gezet worden (zie schroefgaten op de foto) de bodem is dan ook verstelbaar en kan dan nog een stuk naar beneden. De matrasmaat is 140 x 70 cm. De zijkanten zijn 55 cm. hoog, het hoofd- en voeteneinde zijn 77,5 cm. hoog vanaf de grond. Echt een eyecatcher en zeker geen standaard bedje.

Prijs: € 125,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4835

Gewéldige vintage bamboe/rotan schommelwieg uit de jaren 60! Heeft een mooie ovale vorm en verkeert in uitstekende staat. Is nergens kapot. Er zit geen matrasje bij, dit was in slechte staat, maar een nieuw matrasje is toch fijner :-)De matrasmaat is ca. 72 x 31 cm. Het bovendeel staat op een houten onderstel (is afneembaar d.m.v. schroefjes) wat gezellig schommelt. Niet heel overdreven, precies genoeg om je kleine in slaap te wiegen. De hoogte tot de bovenrand vanaf de grond is 80 cm. De zijkanten van de bak zijn 36 cm. hoog. De rotan piekstang ontbreekt. Dit soort schommelwiegen kom je echt nog maar zelden tegen. Dus een echt WOW objekt voor de retro babykamer !

Prijs: € 149,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4826

Superhandig! Deze vintage rotan/pitrieten wieg is te gebruiken als `vaste`wieg maar ook als reiswieg, het bovenste deel is, met handvatten aan elke kant, afneembaar van het onderstel. Bovendien is hij ook verrijdbaar door de wieltjes die er aan een kant onder zitten. Aan de andere kan zit een handvat om hem voort te duwen. Er zit een op maat gemaakt zo goed als nieuw matrasje bij. Het geheel verkeert in goede staat en staat stevig. Het riet aan het onderstel heeft wat klein schadeplekjes, het rotan van de wieg zelf verkeert in zeer goede staat met nauwelijks gebruikerssporen. De matrasmaat is 70 x 30 cm. De hoogte is tot de rand is vanaf de grond gemeten ca. 75 cm. De hoogte van de zijkanten van de wieg zijn ca. 30 cm. De buitenmaten van de bak zijn 97 x 60 cm. Zie jij je kleintje hier al in liggen binnenkort?

Prijs: € 119,- Bestel

Bekijk de tweede foto.