__________

V
intage bebie-interieur - Bedjes

__________

<< Terug

Vintage 4340

Hier zie je je kleine toch al helemaal in liggen? Mooie vintage rotan wieg, waarvan het rotan nog helemaal in takt is. Hij staat stevig op hoge houten pootjes. Er zit een nog mooi op maat gemaakt matrasje bij. De wieg is 100 x 54 cm. groot. De matrasmaat zou dus ietsje kleiner zijn. De hoogte tot de rand is 76 cm. Een vrij royale maat, waar je lang gebruik van kunt maken.

Prijs: € 100,- Bestel
Vintage 4338

Eiken wiegje op wielen, ideaal te gebruiken naast je eigen bed de 1e paar maanden ! De wieltjes zijn koperkleurig en kunnen op de rem. Er zitten metalen roedes in om het wiegje evt. te kunnen bekleden. Deze kunnen ook verwijderd worden. Er zit geen piekstang bij. De matrasmaat is 86 x 40 cm. De zijkanten zelf zijn 30 cm. hoog. Vanaf de vloer gemeten tot de zijrand is het 66 cm. De totale hoogte van de wieg is 70 cm. Verkeert in goede stevige conditie, met normale gebruikerssporen passend bij de leeftijd.

Prijs: € 79,- Bestel
Vintage 4336

Cute peuterbed / dreumesbed uit de jaren 70 ! Het is een laag bedje, hierdoor ideaal te gebruiken na het ledikantje. In het hoofd- en voeteneinde zit een uitgestanst hartje. Het staat op stevige sierlijke poten. Het hoofdeinde is 58 cm. hoog en het voeteneinde 48 cm. hoog. De zijkanten zelf zijn 18 cm. hoog, vanaf de grond tot de rand zijkant is het 35 cm. De matrasmaat is 150 x 75 cm. Er zit een stevige bodem bij. Het bed verkeert in goede stevige conditie, het offwhite schilderwerk is OK, met hier en daar wat gebruikerssporen.

Prijs: € 135,- Bestel
Vintage 4334

Oh, wat een schatje, dit vintage jaren 60 wieg/ ledikantje ! Het staat op stevig op hoge schuine pootjes, heeft een warme houtkleur en een schattig prentje op het voeteneinde. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Het hoofdeinde is 76 cm. hoog en het voeteneinde is 72 cm. hoog. Het spijlengedeelte is een tikkie donkerder dan het bedje zelf, een heel mooi contrast. Het verkeert in goede vintage staat met maar weinig gebruikerssporen.

Prijs: € 135,- Bestel
Vintage 4331

Prachtig mooi vintage ledikantje met een neerklapbare zijkant ! Dit houten exemplaar verkeert in mooie vintage staat met weinig gebruikerssporen. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Er zit een gaatjesbodem bij. Tsja, meer aanbeveling is toch niet nodig bij dit fraaie bedje ?

Prijs: € 165,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4325

Mooi ledikantje/wieg uit de jaren 60/70. Heeft aan de zijkanten spijlen, het hoofd- en voeteneinde zijn even hoog en lopen beide iets taps toe. Op het voeteneinde zit een ornamentje (in dezelfde kleur). Het ecru schilderwerk verkeert in nette vintage staat met normale lichte gebruikerssporen, passend bij de leeftijd. De matrasmaat is 120 x 60 cm., uiteraard zit er een bodem bij. De zijkanten zijn 45 cm. hoog.

Prijs: € 100,- Bestel
Vintage 4287

Ok, de kleur is nu niet jé van het, maar als je dit ledikantje voor je ziet in het wit of mintgroen, heb je echt een pareltje in je kinderkamer staan ! Het is een antiek hoog exemplaar van massief hout, erg zwaar en solide en in goede staat. Heeft rondom platte spijlen en panelen en afgeronde hoeken. Een zijkant kan naar beneden worden geklapt, hierdoor kun je het door gebruiken tot de peutertijd, zodar je kleintje zelf kan in- en uitstappen. De matrasmaat is 120 x 60 cm., er past dus een standaard matrasje in, uiteraard zit er een bodem bij. De zijkanten zijn 69 cm. hoog, het hoofd- en voeteneinde zijn 106 cm. hoog. Het schilderwerk kan wel een opknapbeurt gebruiken.

Prijs: € 120,- Bestel