__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Commodes

__________

<< Terug

Vintage 4477

Deze royale commode / ladekast is door ons in een nieuw fris jasje gestoken. Nadat hij helemaal is nagekeken, is hij geschilderd met krijtverf in de kleur (licht) taupe van Niveau. Deze verf geeft een meubel een fraaie fluweelachtige uitstraling. De 3 lades lopen op geleiders. Op het blad zit aan de achterzijde een opstaande rand. De maten zijn 100 br. x 52 dp. x 90 cm. hoog tot het werkblad. Door de neutrale kleur past deze kast prima in diverse interieurstijlen. Niet alleen in de kinderkamer maar ook elders in huis !

Prijs: € 225,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4460

Deze massief houten commode is door ons flink onder handen genomen. We hebben hem helemaal nagekeken en geschilderd in een grijze krijtverf, een mooi warm grijs. Daarna de fronten voorzien van nieuwe cognackleurige leren greepjes. Op het blad zit rondom een opstaande rand. Achter de 2 deurtjes zit aan iedere kant een legplank. De binnenzijde van de commode is wit. De maten zijn: 110 br. x 53,5 dp. x 90 cm. hoog tot het werkblad, voor de opstaande rand komt hier nog 15 cm. bij. Mooi in een rustige naturel babykamer maar zeker ook met zachtroze een mooie combinatie.

Prijs: € 225,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4246

Vintage commode uit de jaren 70. Een strak model, maar toch lief door de Queen Anne pootjes. Achter de 2 deurtjes zit aan elke kant een legplank. De commode is helemaal nageken. De kleur is offwhite/wit met een grijze ondertoon. Hij is wat lichter dan op de foto overkomt. Heeft normale gebruikerspporen, passend bij de leeftijd. De maten zijn: 109,5 br. x 52 dp. x 81 cm. hoog, gemeten op het blad. Een mooie stevige en brede commode !

Prijs: € 100,- Bestel