__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Commodes

__________

<< Terug

Vintage 4411

Fantastische vintage jaren 60/70 commode ! Is wit, de lade heeft een teakkleur. Voorzien van de originele vierkanten knoppen. Achter de 2 deurtjes zit een legplank. Aan de rechterkant een metalen roede voor het ophangen van afdroogdoek, kleertjes etc. Verkeert in goede vintage staat met minimale gebruikerssporen. De maten zijn: 95 br. x 50,5 dp. x 79 cm. hoog. Tegen een meerprijs kunnen we er een ander onderstel onder maken zodat hij verhoogd kan worden. Mail mij even voor een voorbeeld en meer info !

Prijs: € 125,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4407

Deze jaren 80 commode hebben we helemaal `in de revisie` gehad ! Er zijn nieuwe poten onder gekomen, zodat het werkblad op 88 cm. is gekomen. Vervolgens is hij afgeschilderd met diverse lagen antraciet-zwarte krijtverf, de lades hebben een mooi beigegrijze kleur. Voorzien van nieuwe blank houten knoppen. Deze commode zal echt prachtig staan in een sober maar ook in een scandinavisch interieur. De breedte is 105,5 cm. en de diepte, gemeten op het blad is 52,5 cm. De hoogte is ex. de opstaande (handige) rand. De commode is afgewerkt met een matte verniswas zodat hij tegen vocht en vlekken beschermt is.

Prijs: € 185,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4358

Prachtige brocante Biedermeier commode! Door ons helemaal opgeknapt, er zijn herstel werkzaamheden verricht, hij is behandeld voor houtworm, voorzien van een nieuwe porceleinen knop en magneetslotjes. Daarna geschilderd in de kleur Vintageblue van Flexa. Heeft 2 deurtjes met daarachter een plank, bovenin zit een royale lade. De maten zijn: 96 br. x 44 dp. x 101 cm. hoog.

Prijs: € 229,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4246

Vintage commode uit de jaren 70. Een strak model, maar toch lief door de Queen Anne pootjes. Achter de 2 deurtjes zit aan elke kant een legplank. De commode is helemaal nageken. De kleur is offwhite/wit met een grijze ondertoon. Hij is wat lichter dan op de foto overkomt. Heeft normale gebruikerspporen, passend bij de leeftijd. De maten zijn: 109,5 br. x 52 dp. x 81 cm. hoog, gemeten op het blad. Een mooie stevige en brede commode !

Prijs: € 100,- Bestel