__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Commodes

__________

<< Terug

Vintage 4624

Mooie compacte vintage commode/dressoir! Dateert uit de jaren 50/60. Is door ons helemaal nagekeken en daarna geschilderd in een mooie licht appeltjesgroene tint. De lades zijn voorzien van nieuwe cognackleurige greepjes. De deuren zijn voorzien van werkende sloten. Achter de deurtjes zit een legplank (zie 2e foto). Leuk als commode, maar zeker ook als dressoir/TV meubeltje in de woonkamer. De maten zijn 100,5 br. x 40,5 dp. x 83,5 cm. hoog.

Prijs: € 199,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4575

Deze houten commode is na een grondige schoonmaak- en schuurbeurt volledig in de nieuwe verf gezet ! Het is supermatte verf in een frisse heldere kanariegele kleur, de deurtjes en laatjes zijn voorzien van porceleinen `uil`knopjes. Achter de deurtjes zitten legplanken, zie 2e foto. De maten, gemeten op het blad, zijn: 110 br. x 52 dp. x 91 cm. hoog.

Prijs: € 229,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4536

Deze zware massief eiken commode is in een nieuw jasje gestoken door ons. De lade en het blad zijn origineel gelaten, de rest is geschilderd met krijtverf in de kleur `authentic blue`van Niveau. De stoere opdekscharnieren zijn meegeschilderd. De oude houten bolknoppen zijn vervangen door blauwe leren greepjes met een stoere slotbout. Achter de deurtjes zit een legplank. De binnenzijde is ook origineel gelaten. Het geheel verkeert praktisch in nieuwstaat. Is ook goed te gebruiken als dressoir/TV kastje. De maten zijn: 50 dp. x 89 hg. x 107 cm. breed, gemeten op het blad.

Prijs: € 229,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4534

Massief houten commode uit de jaren 70/80! Verkeert in zeer goede staat. Is helemaal geschilderd, nét niet spierwit zijdeglans, voorzien van nieuwe scharnieren en magneetslotjes. Staat op sierlijke pootjes. Doordat hij vrij neutraal is, past hij goed in een brocante stijl maar ook in een scandinavisch ingericht kamertje. De maten zijn 103 br. x 84,5 hg. x 47 diep, gemeten op het blad. Nu van 199 voor 120 euro !

Prijs: € 120,- Bestel

Bekijk de tweede foto.