__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Commodes

__________

<< Terug

Vintage 4344

Oh wat een beauty, deze commode uit de jaren 60! Staat stevig op hoge schuine pootjes, heeft links 2 kleine en rechts een groter deurtje met daarachter een legplank. De kleur is net niet wit. Is een compact model, ideaal als je kamertje niet zo heel groot is. De maten zijn: 88 br. x 46 dp. x 80 cm. hoog. We hebben de commode helemaal nagekeken.

Prijs: € 165,- Gereserveerd
Vintage 4343

Vintage commode uit de jaren 70. Heeft de typische folielaag met rubberen rand wat je veel zag in die tijd. Staat op een metalen onderstel met schuine pootjes met rubberen dopjes. Achter de deurtjes zit een legplank. Verkeert in goede stevige staat, is helemaal nagekeken. De verflaag heeft hier en daar een plekje, maar niets schokkends. De maten zijn: 92,50 br. x 50 dp. x 84,5 cm. hoog.

Prijs: € 150,- Bestel
Vintage 4246

Vintage commode uit de jaren 70. Een strak model, maar toch lief door de Queen Anne pootjes. Achter de 2 deurtjes zit aan elke kant een legplank. De commode is helemaal nageken. De kleur is offwhite/wit met een grijze ondertoon. Hij is wat lichter dan op de foto overkomt. Heeft normale gebruikerspporen, passend bij de leeftijd. De maten zijn: 109,5 br. x 52 dp. x 81 cm. hoog, gemeten op het blad. Een mooie stevige en brede commode !

Prijs: € 100,- Bestel