__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Commodes

__________

<< Terug

Vintage 4701

Oh wat een plaatje is dit geworden! Deze vintage massief houten commode uit de jaren 70 heeft een ware metamorfose ondergaan. De body is geschilderd in nét niet wit, de lade en deurtjes in een warm okergeel. Daarna zijn deze voorzien van nieuwe zwarte leren greepjes met stoere slotbout. De maten zijn 103 br. x 84,5 hg. x 47 diep, gemeten op het blad. De binnenzijde is ook helemaal wit geschilderd en is voorzien van een legplank (zie 2e foto). Mooi met zwart/wit zoals hier op de foto, maar ook mooi te combineren met blank hout of groentinten.

Prijs: € 199,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4624

Mooie compacte vintage commode/dressoir! Dateert uit de jaren 50/60. Is door ons helemaal nagekeken en daarna geschilderd in een mooie licht appeltjesgroene tint. De lades zijn voorzien van nieuwe cognackleurige greepjes. De deuren zijn voorzien van werkende sloten. Achter de deurtjes zit een legplank (zie 2e foto). Leuk als commode, maar zeker ook als dressoir/TV meubeltje in de woonkamer. De maten zijn 100,5 br. x 40,5 dp. x 83,5 cm. hoog.

Prijs: € 199,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4575

Deze houten commode is na een grondige schoonmaak- en schuurbeurt volledig in de nieuwe verf gezet ! Het is supermatte verf in een frisse heldere kanariegele kleur, de deurtjes en laatjes zijn voorzien van porceleinen `uil`knopjes. Achter de deurtjes zitten legplanken, zie 2e foto. De maten, gemeten op het blad, zijn: 110 br. x 52 dp. x 91 cm. hoog.

Prijs: € 199,- Bestel

Bekijk de tweede foto.