__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Kastjes

__________

<< Terug

Vintage 4342

Brocante kastje uit Frankrijk. Heeft de originele verflaag nog in een prachtige zalm & gele kleur. Het heeft duidelijk gebruikerssporen, is dus echt brocante. Het heeft zwarte knopjes. Verkeert verder in goede stevige staat. De maten zijn 32 dp. x 56 br. x 73 cm. hoog.

Prijs: € 65,- Bestel
Vintage 4332

Ziekenhuiskastje / nachtkastje uit de jaren 60. Het heeft een zandkleur, het metalen onderstel is goudkleurig. Verkeert in goede vintage staat met normale gebruikerssporen. Het is 41 br. x 54,5 hg. x 39 cm. diep.

Prijs: € 45,- Bestel
Vintage 4321

Brocante krukje/tafeltje in de maat 32 hg. x 28 x 28 cm. We hebben het geschilderd met supermatte krijtverf in de kleur oker. Het bovenblad is met een matte vernis gelakt. Echt een leukerd, op de kinderkamer, maar zeker ook als bijzetter in de woonkamer !

Prijs: € 19,50 Bestel
Vintage 4320

Vintage rotan tafeltje met gewolkt glazen blad, welk een ovalen vorm heeft. Stamt uit de jaren 60. Op het onderplateau is ruimte voor bijvoorbeeld tijdschriften of boekjes. De maten zijn 79,5 x 45 x 50 cm. hoog. Verkeert in zeer goede vintage staat.

Prijs: € 55,- Bestel
Vintage 4310

Vintage 3 poot krukje. We hebben het opnieuw bekleed met wit/zwarte stof met allerlei kammen. De doorsnede is 31 cm. en de hoogte is 43 cm.

Prijs: € 19,95 Bestel
Vintage 4307

Wat een leukerd is dit geworden ! Dit massief grenen boekenkastje heeft een ware metamorfose ondergaan: het is mintgroen geschilderd en de achterwand en plankjes zijn behangen met een behang in 1001 nacht stijl met grafische vormen. De maten zijn 170,5 hg. x 48 diep x 48 cm. breed.

Prijs: € 87,50 Bestel
Vintage 4300

Dit kastje heb ik een naam gegeven, namelijk een `voorstellingskastje`. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om er iets in te maken of bouwen. Bijvoorbeeld een lego bouwwerk, poppenhuis, etc. Het gordijntje kan naar omhoog en omlaag. Het sluit met de gele koordjes. Het kastje is vintage, het gordijntje etc. is nieuw gemaakt. De maten zijn: 66 hg. x 38 br. x 27 cm. diep. Het cremegrijze schilderwerk verkeert in zeer goede staat.

Prijs: € 40,- Bestel
Vintage 4299

Fraai teakfineer ladekastje uit de jaren 60! Is helemaal nagekeken, de laatjes lopen soepel, wat ieniemienie plekjes van het fineer bijgewerkt en vervolgens is het in de houtolie gezet zodat het weer mooi staat te shinen ! De geďntegreerde greepjes zijn iets donkerder dan het kastje zelf, evenals de pootjes.De maten zijn: 60 br. x 35 dp. x 59,5 cm. hoog. Een plaatje waar dan ook in huis !

Prijs: € 85,- Gereserveerd
Vintage 4288

Leuk, apart model nachtkastje ! Handig, want behalve erop, kan eronder ook nog leuke boekjes etc. ingelegd worden. En dan heb je ook het laatje nog natuurlijk ! Het is 45 br. x 30 dp. x 43 cm. hoog. gemeten op het blad. Het grijswitte schilderwerk verkeert in nette vintage staat met kleine gebruikerssporen. Het is een zwaar solide kastje.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 4280

Jaren 60 kastje met schuine pootjes in de metamorfose ! We hebben het helemaal nagekeken en waar nodig gerepareerd. Daarna de kleur `Bulb` van Flexa gegeven, een framboosrode kleur. De greepjes zijn gele halve maantjes. Het blad is bekleed met nieuw zeil met een retro patroontje. Heeft aan de bovenkant een klepje en daaronder 2 deurtjes. De maten zijn: 70 br. x 40 dp. x 69 cm. hoog.

Prijs: € 65,- Bestel
Vintage 4281

Oh-wat-een-leuk-kastje ! We hebbende laatjes en het deurtje blank geschuurd en de `body`zijdeglans wit gemaakt. Vervolgens voorzien van neongele leren greepjes met stoere slotbout ! Het is 68 br. x 70 hg. x 25 cm. diep.

Prijs: € 65,- Gereserveerd
Vintage 4273

Dit was een oubollig eiken ladenkastje ! We hebben het een totaal nieuwe look gegeven. Het is geschilderd in de kleur `belangrijk` van Histor. De knopjes zijn puzzlestukjes van een vintage puzzle uit de jaren 60. De maten zijn: 67 hg. x 46 br. x 36 cm. diep. Een echt eyecatcher !

Prijs: € 57,50 Bestel
Vintage 4272

Mooi hoog antiek nachtkastje uit Frankrijk. Het heeft een vast marmeren blad, dit verkeert in goede staat. We hebben het geschilderd met krijtverf in een muisgrijze kleur. Verder is het voorzien van nieuwe porceleinen knopjes. De maten zijn 79,5 hg. x 39 br. x 34 cm. diep.

Prijs: € 72,50 Bestel
Vintage 4263

Fraai hoog nachtkastje / halkastje ! Door ons gerestyled in een supermatte grijze krijtverf en voorzien van nieuwe groene gebreide knopjes van HK Living. Heeft een laatje en deurtje, achter deze laatste zit een legplankje. Onder de bolpootjes zitten wieltjes. Anders en handig ! De maten zijn: 47 br. x 37 dp. x 79 cm. hoog, gemeten op het blad.

Prijs: € 60,- Bestel
Vintage 4254

Leuk vintage compact nachtkastje ! Staat op een mooie poot en heeft 1 deurtje. Het nét niet spierwit schilderwerk verkeert in goede vintage staat met maar weinig gebruikersporen. De (originele) grote houten knoppen maken het helemaal af ! De maten zijn: 40 hg. x 44 br. x 32 cm. diep, gemeten op het blad.

Prijs: € 40,- Bestel
Vintage 4252

Dit vintage massief houten nachtkastje is door ons gerestyled in oranje zijdeglans. De knopjes zijn gemaakt van oude Dinkytoys. In dit geval een paars `festival` busje en een caravan. Echt een anders dan anders kastje, uniek in zijn soort. De maten: 38,5 br. x 38 dp. x 56 cm. hoog, gemeten op het blad. Achter het deurtje zit een legplankje. De binnenzijde heeft de originele houtkleur. Verder is het helemaal nagekeken voordat het geschilderd werd.

Prijs: € 50,- Bestel
Vintage 4248

Nachtkastje uit de seventies. Het heeft een, typisch voor die tijd, glans folielaag met een lichtkleurige houtnerf en witte randen. Het staat op ranke maar stevige pootjes. Het verkeert in goede vintage staat. Aan de linkerzijkant/achterkant was een stukje fineer af, dat heb ik netjes bijgewerkt. Het is 55,5 br. x 38 dp. x 58,5 cm. hoog. Leuk op de kinderkamer, maar zeker ook naast mama`s bed !

Prijs: € 40,- Bestel
Vintage 4239

Nachtkastje / ladekastje met 2 laatjes. Wij hebben het wit geschilderd en het voorzien van nieuwe leren mintgroene greepjes met een stoere slotbout. De maten zijn: 45 br. x 38 dp. x 42,5 cm. hoog.

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4214

Is het geen leukerd? Dit was vroeger een naaimachine kastje. We hebben die eruit gehaald en het vervolgens helemaal gerestaureerd/aangepast en het geschilderd in de fraaie kleur `Waterpas`van Histor in zijdeglans. Het deurtje is beplakt met robotbehang van Studio Ditte. Aan de binnenzijde van de deur hebben we de originele bakjes voor accesoires weer teruggeplaatst, verder zit er een legplank. Het kan geopend worden aan het stoere leren greepje in vergrijsd blauw met stoere slotbout ! En wat te denken van de schuine pootjes........... De maten zijn 78,5 hg. x 45,5 dp. x 54,5 br. gemeten op het blad. Een unieke eyecatcher op de kinderkamer!

Prijs: € 82,50 Bestel
Vintage 4204

Ladekastje/nachtkastje met 3 laatjes, door ons gerestyled. In de kleuren wit, geel en turkoois. Het bovenste laatje heeft een geel leren greepje met stoere slotbout. De maten zijn: 42 br. x 39 dp. x 55 cm. hoog.

Prijs: € 50,- Gereserveerd
Vintage 4189

Dit brocante bankje / sidetable / tafel van massief eiken is voor vele doeleinden te gebruiken: als bankje, achter het voeteneinde van het bed, of als stoere sidetable. We hebben het blad wit geschilderd en daarna doorgeschuurd. Is daarna voorzien van een matte laag blanke lak, kan dus tegen een stootje. Het onderstel is origineel gelaten. Verkeer in goede stevige staat. De maten zijn: 141 br. x 42 dp. x 47 cm. hoog.

Prijs: € 89,- Bestel
Vintage 4184

Dit tafeltje heeft een ware metamorfose ondergaan. De pootjes hebben zwarte sokjes gekregen, het blad is beplakt met zwart/wit Donald Duck plaatjes. Daarna is het diverse keren afgelakt met blanke lak. Leuk als nachtkastje of als bijzettafeltje zomaar in een hoekje. De maten: 40 x 40 x 42 cm. hoog. Inclusief een vintage stoeltje bijpassend met dezelfde techniek bewerkt. Foto volgt nog.

Prijs: € 45,- Bestel
Vintage 4115

Vintage hangkastje met teak schuifdeurtjes. De body is offwhite, achterop zitten ophang haken om het geheel aan de muur te bevestigen. Maar je kunt het ook zo neerzetten, zoals je ziet. De maten zijn: 80 br. x 50 hg. x 30 cm. diep. Heeft normale gebruikerssporen passend bij de leeftijd.

Prijs: € 50,- Bestel
Vintage 3976

Nachtkastje uit de sixties. De offwhite body is bekleed met een soort matte skai, de laatjes hebben een teakfrontje. Het staat op hoge metalen pootjes. De maten zijn: 48 x 32 x 64 cm. hoog. De onderste lade heeft een beschadiging in de hoek of het fineer, we hebben dit netjes bijgewerkt. Verkeert verder in goede vintage staat met normale kleine gebruikerssporen.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 3945

Tafeltje/krukje/nachttafeltje/krukje, de 2 bladen zijn door ons geschilderd in mat mintgroen en daarna afgelakt met een matte blanke lak. De doorsnede van het bovenste blad is 25 cm. en de hoogte van het tafeltje is 43 cm. Leuk naast het bed als nachttafeltje voor een lampje en een glaasje water.

Prijs: € 16,95 Bestel
Vintage 3828

Brocante theekastje, door ons in een nieuw fris jasje gestoken. Geschilderd in vintage roze en leemgroen. Voorzien van het originele hang- en sluitwerk. Heeft een glas in lood deurtje. Leuk voor frutsels of een TV tje maar zeker ook super voor mama ! Het is 91 br. x 36 dp. x 67,5 cm. hg. gemeten op het blad. NU IN DE SALE VAN 75, = voor:

Prijs: € 45,- Bestel

Bekijk de tweede foto.