__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Kastjes

__________

<< Terug

Vintage 4630

Strak eenvoudig 1 deurs kledingkastje, ideaal voor de baby- of kinderkamer! Door ons geschilderd in een mat warm rode kleur. Sluit met een sleutel en is voorzien van een nieuw groen leren greepje met stoere slotbout. Het is een grenen niet zo zwaar kastje. Bovenin zit een roede om kleertjes op te hangen, onderin zit een legplank.

Prijs: € 85,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4623

Wat een leukerdje ! Dit houten vintage jaren 60 nachtkastje met schuine pootjes hebben we mintgroen geschilderd en voorzien van een nieuw blank houten knopje. De binnenzijde is nog origineel. De maten zijn: 47 br. x 33,5 dp. x 45,5 cm. hoog.

Prijs: € 50,- Gereserveerd

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4621

Dit is eigenlijk een commode, maar daar is hij net te klein voor, vandaar dat hij bij de rubriek `kastjes` staat. Mooi vintage model uit de jaren 60 met schuine pootjes. Heeft 2 laatjes en 2 deurtjes met daarachter een legplankje. Is voorzien van nieuwe magneetslotjes. Is verder helemaal nagelopen. De net niet spierwitte verflaag is nog netjes, met normale gebruikerssporen hier en daar. De maten zijn: 84 br. x 74 hg. x 44 cm. diep.

Prijs: € 85,- Gereserveerd

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4619

Supergaaf kinderkleding kastje uit de jaren 60/70! Met een fijn compact formaat: 91,5 br. x 141 hg. x 42 cm. diep. Heeft een offwhite body en koraalrode deuren (is origineel) De linkerdeur heeft 2 schuifjes, het geheel sluit met een werkend slot. Staat op taps toelopende hoge pootjes. Achter de deuren zitten 3 legplanken. Heeft gebruikerssporen, passend bij de leeftijd. Is zo leuk, maar ook goed te schilderen uiteraard. Dit soort kastjes zie je niet zoveel meer.

Prijs: € 135,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4608

Leuk vintage houten schoolkastje / speelcommode / speelkastje / speelkeukentje met 2 deurtjes met legplank en daarboven 2 laatjes. Een laatje heeft een vakverdeling. Echt een grappig meubeltje, waar je kleine zeker veel plezier aan gaat beleven. De maten zijn: 70 br. x 40 dp. x 60 cm. hoog tot het werkblad, dan komt er nog een klein opstaan randje bij. Verkeert in goede stevige staat met normale gebruikerssporen. Aan de zijkanten zit een metalen handvat. Voor alle duidelijkheid: is te klein om als commode te gebruiken !

Prijs: € 55,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4606

Een mooi vintage teakfineer meubeltje ! Of je het nu een kleine commode, schoolkast, dressoir of keukenbuffetje noemt, het zal nergens misstaan! Heeft een formica zachtgeel blad met zwarte rand, met daaronder 2 x 2 laatjes onder elkaar en daaronder 2 deurtjes met een legplank. Een laatje heeft een vakverdeling. Het verkeert in nette stevige staat, met normale gebruikerssporen passend bij de leeftijd. De maten zijn: 80 br. x 51/47 dp. x 75,5 cm. hoog.

Prijs: € 145,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4604

Vintage nachtkastje met houten body en gave metalen pootjes met zwarte rubberen doppen. De body is offwhite en het deurtje is koraalrood met eveneens rode knopjes. Heeft een deurtje & een laatje. De maten zijn: 36,5 br. x 37,5 dp. x 53,5 cm. hoog. Heeft normale gebruikerssporen passend bij de leeftijd.

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4593

Mooi vintage nachtkastje uit de sixties. Heeft een houten body en een metalen onderstel, wat doorloopt aan de zijkant. Heeft een deurtje en een laatje. Is door de vorige eigenaar geschilderd in rood & wit, dit ziet er nog erg mooi uit. Het verkeert dus in uitstekende conditie. Het is 50/58 cm. hoog x 40 br. x 31 cm. diep.

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4574

Upcycle projekt ! Uitgangspunt bij het maken van dit kastje was de mooie landkaart in een houten lijst/frame. We hebben daar van resthout een kastje omheen gebouwd en het geheel op stoere poten van steigerbuis gezet. Het is echt een unieke eyecatcher geworden. De kaart heeft hier en daar gebruikerssporen, passend bij de leeftijd, want het is een echt oudje. De klep sluit d.m.v. 2 magneetslotjes aan de binnenzijde. De maten zijn: 84,5 hg. x 68 br. x 48,5 cm. diep.

Prijs: € 80,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4564

Brocante kastje uit Frankrijk. Heeft de originele verflaag nog in een prachtige zalm & gele kleur. Het heeft duidelijk gebruikerssporen, is dus echt brocante. Het heeft zwarte knopjes. Verkeert verder in goede stevige staat. De maten zijn 32 dp. x 56 br. x 73 cm. hoog. Heeft een legplankje.

Prijs: € 55,- Bestel
Vintage 4563

Wow, wat een mooierd is dit geworden! Dit massief grenen kastje is okergeel geschilderd met krijtverf (in werkelijkheid is hij meer okergeel een tint donkerder), de pootjes zijn zwart gemaakt en het laatje is voorzien van een zwart knopje en het deurtje van een zwart leren greepje met stoere slotbout. Er zit een plankje in het kastje. De binnenkant heeft de originele houtkleur. Het is een massief houten kastje. De maten zijn 37 br. x 31 dp. x 65,5 cm. hoog, gemeten op het blad.

Prijs: € 55,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4553

Sidetable, door ons geschilderd in de kleur `purple`van Niveau krijtverf. Het laatje is blank geschuurd, dit geeft een speels effekt. De maten zijn: 77,5 hg. x 35,5 dp. x 120 cm. breed. Leuk op de kinderkamer maar zeker ook in de hal of elders in huis een mooi meubelstuk !

Prijs: € 60,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4522

Vintage Design kastje van Nisse String uit de jaren 60, AB desigen Oak. Heeft 2 schuifdeurtjes, met daarachter 3 legplanken. Het verkeert in nette vintage staat met normale gebruikerssporen. het is 78 br. x 45 dp. x 72,5 cm. hoog.

Prijs: € 135,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4475

SALE! Nachtkastje, kastje, handmade, gemaakt van resthout. Het deurtje is voorzien van het het logo van een voetbalclub. De knopjes zijn een voetbal en speler (met de juist outfit) van een vintage voetbalspel. De maten zijn 65 hg. x 40 br. x 35 cm. diep. Achter het deurtje zit een legplank. Deze kastjes zijn uniek, wordt er per club maar een van gemaakt.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4461

SALE! Stoer voetbalkastje, eigen ontwerp, uit eigen werkplaats ! Het is gemaakt van (massief) resthout, wit met een deurtje en laatje en het voetballogo van de plaatstelijke voetbalvereniging van Langbroek, SVL ! Achter het deurtje zit een legplank. Het handvat van het laatje is een speler van een vintage voetbalspel, het balletje op het deurtje komt daar ook vandaan. De maten zijn: 64,5 hg. x 40 br. x 35 cm. diep.

Prijs: € 50,- Bestel
Vintage 4438

SALE! Te gekke vintage bolderkar ! Echt zo`n leuk item én hij verkeert in zeer goede staat. We hebben de bekleding gewassen en opnieuw vastgezet. Er een nieuw matrasje ingemaakt, verbindingen gecontroleerd en de binnenbandjes vervangen waar nodig. Zie je je al lopen deze lente met je kleintjes op een dagje uit? Handig voor proviand en om je kleine lekker in te laten slapen. De maten zijn: van de bak zelf: 87 x 50 cm. De matrasmaat is 80 x 35 cm. De hoogte is aan de voorkant 51 en aan de achterkant 61 cm.

Prijs: € 45,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4414

Nachtkastje, gemaakt van resthout, massief grenen. De deur en lade zijn beplakt met allemaal losse stukjes Donald Duck stripjes in het zwart wit. Daarna afgelakt met een matte blanke lak. De body is in een zwarte krijtverf gezet, afgewerkt met een matte vernis, zodat het tegen een stootje kan. Achter het deurtje zit een legplankje, zie tweede foto. De maten zijn: 38 br. x 35 dp. x 65 cm. hoog.

Prijs: € 65,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4406

Antiek hoog (nacht) of (hal) kastje, door ons opgeknapt met krijtverf. Eerst is er een witte laag krijtverf opgegaan, toen een blauwe laag, daarna is het doorgeschuurd zodat de witte en origineel houten kleur hier en daar zichtbaar werd. Toen is het afgewerkt met een matte verniswas, zodat het vochtig af te nemen is en beschermt is tegen vlekken etc. Heeft een mooie doorleefde uitstraling. Een zgn. disstressed look. Echt een beauty ! De maten zijn: 82 hg. x 39 br. x 39 dp. gemeten op het blad.

Prijs: € 69,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4362

Massief houten nachtkastje, door de vorige eigenaar wit geschilderd. Heeft een laatje en deurtje met daarachter een legplank. De maten zijn: 31 dp. x 37 br. x 68,5 cm. hoog. Het schilderwerk heeft hier en daar wat gebruikerssporen, maar niets schokkends.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 4321

Brocante krukje/tafeltje in de maat 32 hg. x 28 x 28 cm. We hebben het geschilderd met supermatte krijtverf in de kleur oker. Het bovenblad is met een matte vernis gelakt. Echt een leukerd, op de kinderkamer, maar zeker ook als bijzetter in de woonkamer !

Prijs: € 16,95 Bestel
Vintage 4300

SALE ! Dit kastje een soort `voorstellingskastje`. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om er iets in te maken of bouwen. Bijvoorbeeld een lego bouwwerk, poppenhuis, etc. Het gordijntje kan omhoog en omlaag. Het sluit met de gele koordjes. Het kastje is vintage, het gordijntje etc. is nieuw gemaakt. De maten zijn: 66 hg. x 38 br. x 27 cm. diep. Het cremegrijze schilderwerk verkeert in zeer goede staat.

Prijs: € 17,50 Bestel
Vintage 4273

SALE! Dit was een oubollig eiken ladenkastje ! We hebben het een totaal nieuwe look gegeven. Het is geschilderd in de kleur `belangrijk` van Histor. De knopjes zijn puzzlestukjes van een vintage puzzle uit de jaren 60. De maten zijn: 67 hg. x 46 br. x 36 cm. diep. Een echt eyecatcher !

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4252

Dit vintage massief houten nachtkastje is door ons gerestyled in oranje zijdeglans. De knopjes zijn gemaakt van oude Dinkytoys. In dit geval een paars `festival` busje en een caravan. Echt een anders dan anders kastje, uniek in zijn soort. De maten: 38,5 br. x 38 dp. x 56 cm. hoog, gemeten op het blad. Achter het deurtje zit een legplankje. De binnenzijde heeft de originele houtkleur. Verder is het helemaal nagekeken voordat het geschilderd werd.

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4214

Is het geen leukerd? Dit was vroeger een naaimachine kastje. We hebben die eruit gehaald en het vervolgens helemaal gerestaureerd/aangepast en het geschilderd in de fraaie kleur `Waterpas`van Histor in zijdeglans. Het deurtje is beplakt met robotbehang van Studio Ditte. Aan de binnenzijde van de deur hebben we de originele bakjes voor accesoires weer teruggeplaatst, verder zit er een legplank. Het kan geopend worden aan het stoere leren greepje in vergrijsd blauw met stoere slotbout ! En wat te denken van de schuine pootjes........... De maten zijn 78,5 hg. x 45,5 dp. x 54,5 br. gemeten op het blad. Een unieke eyecatcher op de kinderkamer!

Prijs: € 77,50 Bestel
Vintage 4184

Dit tafeltje heeft een ware metamorfose ondergaan. De pootjes hebben zwarte sokjes gekregen, het blad is beplakt met zwart/wit Donald Duck plaatjes. Daarna is het diverse keren afgelakt met blanke lak. Leuk als nachtkastje of als bijzettafeltje zomaar in een hoekje. De maten: 40 x 40 x 42 cm. hoog. Inclusief een vintage stoeltje bijpassend met dezelfde techniek bewerkt.

Prijs: € 40,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 3828

SALE! Brocante theekastje, door ons in een nieuw fris jasje gestoken. Geschilderd in vintage roze en leemgroen, daarna op de randjes doorgeschuurd. Voorzien van het originele hang- en sluitwerk. Heeft een glas in lood deurtje. Leuk voor frutsels of een TV tje maar zeker ook super voor mama ! Het is 91 br. x 36 dp. x 67,5 cm. hg. gemeten op het blad.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.