__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Kastjes

__________

<< Terug

Vintage 4564

Brocante kastje uit Frankrijk. Heeft de originele verflaag nog in een prachtige zalm & gele kleur. Het heeft duidelijk gebruikerssporen, is dus echt brocante. Het heeft zwarte knopjes. Verkeert verder in goede stevige staat. De maten zijn 32 dp. x 56 br. x 73 cm. hoog. Heeft een legplankje.

Prijs: € 55,- Bestel
Vintage 4563

Wow, wat een mooierd is dit geworden! Dit massief grenen kastje is okergeel geschilderd met krijtverf (in werkelijkheid is hij meer okergeel een tint donkerder), de pootjes zijn zwart gemaakt en het laatje is voorzien van een zwart knopje en het deurtje van een zwart leren greepje met stoere slotbout. Er zit een plankje in het kastje. De binnenkant heeft de originele houtkleur. Het is een massief houten kastje. De maten zijn 37 br. x 31 dp. x 65,5 cm. hoog, gemeten op het blad.

Prijs: € 55,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4560

Upcycle-projekt: dit kinderburootje is gemaakt van resthout uit onze meubelmakerij en een antiek ladeblok uit een wandkast uit 1920 ! We hebben het gedeeltelijk kobaltblauw geschilderd, de zijjkanten en achterlat hebben nog de originele houtkleur. De lades zijn voorzien van nieuwe mintgroene leren greepjes. De maten zijn: 91 br. x 35,5 dp. x 60 cm. hoog. Het vintage schoolstoeltje is los te koop, nu aantrekkelijk geprijst voor slechts 10 euro !

Prijs: € 77,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4553

Sidetable, door ons geschilderd in de kleur `purple`van Niveau krijtverf. Het laatje is blank geschuurd, dit geeft een speels effekt. De maten zijn: 77,5 hg. x 35,5 dp. x 120 cm. breed. Leuk op de kinderkamer maar zeker ook in de hal of elders in huis een mooi meubelstuk !

Prijs: € 60,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4531

Lief massief houten tafeltje, door ons in een nieuw jasje gestoken. Het is geschilderd in een mooi roze tint van Niveau krijtverf. Het blad is afgewerkt met een matte vernis, zodat het beter tegen vocht etc. kan. Leuk als bijzetter als je geen grote salontafel wilt of als nachtkastje/tafeltje ! De maten: 45 x 34,5 x 41,5 cm. hoog.

Prijs: € 16,95 Bestel
Vintage 4524

Massief houten nachtkastje, een leuk luchtig strak model. De `body`is geschilderd in de kleur authentic blue van Nivea krijtverf. De lade is origineel gebleven en voorzien van een donkerblauw leren greepje met stoere slotbout. Het blad is behandeld met een vernis, zodat het goed beschermd is tegen vlekken etc., wel handig voor een nachtkastje. De maten zijn: 44 br. x 30 dp. x 50 cm. hoog.

Prijs: € 45,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4523

Upcycle projekt! Dit was een naaimachinekast, bovenop zat een klep die je om kon draaien waardoor de naaimachine tevoorschijn kwam. We hebben de naaimachine en de klep verwijderd en er een nieuw blad op gemaakt en voilá: een prachtig vintage buro is geboren! Door de 8 laatjes aan weerskanten kun je er veel losse spulletjes in kwijt. De laatjes zijn voorzien van de originele metalen knopjes. Het teakfineer hebben we rondom in de houtolie gezet. Het blad is geschilderd in de mooie kleur Vintage blue van Flexa. Door de mooie maatvoering is dit buro geschikt voor kinderen en volwassenen. De maten zijn: 113 br. x 54 dp. x 76 cm. hoog. Gemeten op het blad. De kruk en/of stoel zijn los te koop.

Prijs: € 139,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4522

Vintage Design kastje van Nisse String uit de jaren 60, AB desigen Oak. Heeft 2 schuifdeurtjes, met daarachter 3 legplanken. Het verkeert in nette vintage staat met normale gebruikerssporen. het is 78 br. x 45 dp. x 72,5 cm. hoog.

Prijs: € 135,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4517

Jaren 70 nachtkastje, wit, met 2 lades en metaalkleurige knopjes. Staat op taps toelopende pootjes. De maten: 54 br. x 50,5 hg. x 35 cm. diep ex. de knopjes. Verkeert in goede vintage staat met normale gebruikerssporen passend bij de leeftijd.

Prijs: € 37,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4503

Brocante krantenbak/lektuurbak. Door ons met krijtverf geschilderd in de kleur Authentic Green van Niveau. Heeft een laatje wat naar beide kanten open kan. Voorzien van nieuwe okergele leren grepen. De maten zijn: 57 br. x 24,5 dp. x 51 cm. hoog. Het blad is voorzien van een matte vernis, zodat het goed beschermd is.

Prijs: € 47,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4475

SALE! Nachtkastje, kastje, handmade, gemaakt van resthout. Het deurtje is voorzien van het het logo van een voetbalclub. De knopjes zijn een voetbal en speler (met de juist outfit) van een vintage voetbalspel. De maten zijn 65 hg. x 40 br. x 35 cm. diep. Achter het deurtje zit een legplank. Deze kastjes zijn uniek, wordt er per club maar een van gemaakt.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4462

SALE! Nachtkastje uit eigen werkplaats, eigen ontwerp ! Wij maken unieke meubels van sloophout & resthout. Dit is gemaakt van massief hout. Wit, met het logo van een voetbalclub, de knopjes zijn gemaakt van voetballetje en een speler van een vintage voetbalspel. We hebben de speler ook de passende outfit gegeven! Achter het deurtje zit een legplank. De maat is: 64,5 hg. x 40 br. x 35 cm. diep. Is ook mogelijk met een andere logo, uiteraard op bestelling.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4461

SALE! Stoer voetbalkastje, eigen ontwerp, uit eigen werkplaats ! Het is gemaakt van (massief) resthout, wit met een deurtje en laatje en het voetballogo van de plaatstelijke voetbalvereniging van Langbroek, SVL ! Achter het deurtje zit een legplank. Het handvat van het laatje is een speler van een vintage voetbalspel, het balletje op het deurtje komt daar ook vandaan. De maten zijn: 64,5 hg. x 40 br. x 35 cm. diep.

Prijs: € 50,- Bestel
Vintage 4438

SALE! Te gekke vintage bolderkar ! Echt zo`n leuk item én hij verkeert in zeer goede staat. We hebben de bekleding gewassen en opnieuw vastgezet. Er een nieuw matrasje ingemaakt, verbindingen gecontroleerd en de binnenbandjes vervangen waar nodig. Zie je je al lopen deze lente met je kleintjes op een dagje uit? Handig voor proviand en om je kleine lekker in te laten slapen. De maten zijn: van de bak zelf: 87 x 50 cm. De matrasmaat is 80 x 35 cm. De hoogte is aan de voorkant 51 en aan de achterkant 61 cm.

Prijs: € 45,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4414

Nachtkastje, gemaakt van resthout, massief grenen. De deur en lade zijn beplakt met allemaal losse stukjes Donald Duck stripjes in het zwart wit. Daarna afgelakt met een matte blanke lak. De body is in een zwarte krijtverf gezet, afgewerkt met een matte vernis, zodat het tegen een stootje kan. Achter het deurtje zit een legplankje, zie tweede foto. De maten zijn: 38 br. x 35 dp. x 65 cm. hoog.

Prijs: € 65,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4406

Antiek hoog (nacht) of (hal) kastje, door ons opgeknapt met krijtverf. Eerst is er een witte laag krijtverf opgegaan, toen een blauwe laag, daarna is het doorgeschuurd zodat de witte en origineel houten kleur hier en daar zichtbaar werd. Toen is het afgewerkt met een matte verniswas, zodat het vochtig af te nemen is en beschermt is tegen vlekken etc. Heeft een mooie doorleefde uitstraling. Een zgn. disstressed look. Echt een beauty ! De maten zijn: 82 hg. x 39 br. x 39 dp. gemeten op het blad.

Prijs: € 69,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4388

SALE! Handgemaakt en eigen ontwerp, gemaakt in onze meubelmakerij: dit gave `voetbal` kastje ! Het is gemaakt van gebruikte planken van een vintage stellingkast, de knopjes zijn een balletje en speler van een oud tafelvoetbalspel. De speler heeft zelfs de passende outfit gekregen !Het staat op wieltjes. Dit exemplaar is voorzien van het logo van FC Utrecht. Zijn op bestelling ook te maken met logo andere club ! De maten zijn 64 cm. hoog x 40 br. x 30 cm. diep. Het kastje staat op wieltjes.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4363

Nog niet zo heel oud, dit kastje uit de Mammut serie, maar oh zo leuk ! Zeker in de felgele kleur zijn ze nog maar moeilijk te vinden. Met de grappige grote ronde knoppen en houten pootjes. Is gemaakt van kunststof, MDF en hout. Hier en daar een stukje verf eraf, verder verkeert het nog in mooie staat. Een echte eyecatcher ! De maten zijn: 54,5 hg. x 42 dp. x 56 cm. breed.

Prijs: € 30,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4362

Massief houten nachtkastje, door de vorige eigenaar wit geschilderd. Heeft een laatje en deurtje met daarachter een legplank. De maten zijn: 31 dp. x 37 br. x 68,5 cm. hoog. Het schilderwerk heeft hier en daar wat gebruikerssporen, maar niets schokkends.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 4321

Brocante krukje/tafeltje in de maat 32 hg. x 28 x 28 cm. We hebben het geschilderd met supermatte krijtverf in de kleur oker. Het bovenblad is met een matte vernis gelakt. Echt een leukerd, op de kinderkamer, maar zeker ook als bijzetter in de woonkamer !

Prijs: € 16,95 Bestel
Vintage 4300

SALE ! Dit kastje een soort `voorstellingskastje`. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om er iets in te maken of bouwen. Bijvoorbeeld een lego bouwwerk, poppenhuis, etc. Het gordijntje kan omhoog en omlaag. Het sluit met de gele koordjes. Het kastje is vintage, het gordijntje etc. is nieuw gemaakt. De maten zijn: 66 hg. x 38 br. x 27 cm. diep. Het cremegrijze schilderwerk verkeert in zeer goede staat.

Prijs: € 17,50 Bestel
Vintage 4273

SALE! Dit was een oubollig eiken ladenkastje ! We hebben het een totaal nieuwe look gegeven. Het is geschilderd in de kleur `belangrijk` van Histor. De knopjes zijn puzzlestukjes van een vintage puzzle uit de jaren 60. De maten zijn: 67 hg. x 46 br. x 36 cm. diep. Een echt eyecatcher !

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4254

SALE! Leuk vintage compact nachtkastje ! Staat op een mooie poot en heeft 1 deurtje. Het nét niet spierwit schilderwerk verkeert in goede vintage staat met maar weinig gebruikersporen. De (originele) grote houten knoppen maken het helemaal af ! De maten zijn: 40 hg. x 44 br. x 32 cm. diep, gemeten op het blad.

Prijs: € 30,- Bestel
Vintage 4252

Dit vintage massief houten nachtkastje is door ons gerestyled in oranje zijdeglans. De knopjes zijn gemaakt van oude Dinkytoys. In dit geval een paars `festival` busje en een caravan. Echt een anders dan anders kastje, uniek in zijn soort. De maten: 38,5 br. x 38 dp. x 56 cm. hoog, gemeten op het blad. Achter het deurtje zit een legplankje. De binnenzijde heeft de originele houtkleur. Verder is het helemaal nagekeken voordat het geschilderd werd.

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4214

Is het geen leukerd? Dit was vroeger een naaimachine kastje. We hebben die eruit gehaald en het vervolgens helemaal gerestaureerd/aangepast en het geschilderd in de fraaie kleur `Waterpas`van Histor in zijdeglans. Het deurtje is beplakt met robotbehang van Studio Ditte. Aan de binnenzijde van de deur hebben we de originele bakjes voor accesoires weer teruggeplaatst, verder zit er een legplank. Het kan geopend worden aan het stoere leren greepje in vergrijsd blauw met stoere slotbout ! En wat te denken van de schuine pootjes........... De maten zijn 78,5 hg. x 45,5 dp. x 54,5 br. gemeten op het blad. Een unieke eyecatcher op de kinderkamer!

Prijs: € 77,50 Bestel
Vintage 4189

SALE! Dit brocante bankje / sidetable / tafel van massief eiken is voor vele doeleinden te gebruiken: als bankje, achter het voeteneinde van het bed, of als stoere sidetable. We hebben het blad wit geschilderd en daarna doorgeschuurd. Is daarna voorzien van een matte laag blanke lak, kan dus tegen een stootje. Het onderstel is origineel gelaten. Verkeer in goede stevige staat. De maten zijn: 141 br. x 42 dp. x 47 cm. hoog.

Prijs: € 50,- Bestel
Vintage 4184

Dit tafeltje heeft een ware metamorfose ondergaan. De pootjes hebben zwarte sokjes gekregen, het blad is beplakt met zwart/wit Donald Duck plaatjes. Daarna is het diverse keren afgelakt met blanke lak. Leuk als nachtkastje of als bijzettafeltje zomaar in een hoekje. De maten: 40 x 40 x 42 cm. hoog. Inclusief een vintage stoeltje bijpassend met dezelfde techniek bewerkt.

Prijs: € 40,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4115

SALE! Vintage hangkastje met teak schuifdeurtjes. De body is offwhite, achterop zitten ophang haken om het geheel aan de muur te bevestigen. Maar je kunt het ook zo neerzetten, zoals je ziet. De maten zijn: 80 br. x 50 hg. x 30 cm. diep. Heeft normale gebruikerssporen passend bij de leeftijd.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 3828

SALE! Brocante theekastje, door ons in een nieuw fris jasje gestoken. Geschilderd in vintage roze en leemgroen, daarna op de randjes doorgeschuurd. Voorzien van het originele hang- en sluitwerk. Heeft een glas in lood deurtje. Leuk voor frutsels of een TV tje maar zeker ook super voor mama ! Het is 91 br. x 36 dp. x 67,5 cm. hg. gemeten op het blad.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.