__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Kastjes

__________

<< Terug

Vintage 4786

Mooi vintage nachtkastje uit de sixties. Heeft een houten body en een metalen onderstel, wat doorloopt aan de zijkant. Heeft een deurtje en een laatje. Het offwhite schilderwerk van de body verkeert in originele nog mooie staat. Wij hebben het deurtje en laatje opnieuw geschilderd in een mooi olijfgroen. Voorzien van de originele metalen ronde knopjes. Het is 50/58 cm. hoog x 40 br. x 31 cm. diep.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4782

Houten nachtkastje op bolpootjes, door ons gerestyled in een mooie olijfgroene kleur! Het laatje is voorzien van een leren greepje met stoere slotbout in een vergrijsd-blauwe tint en het deurtje heeft een gehaakte knop van het merk HK Living gekregen. Echt een mooie combi! De maten zijn 49 br. x 33 dp. x 66 cm. hoog, gemeten op het blad. Achter het deurtje zit een legplankje. Leuk voor de kinderkamer maar ook supergaaf voor jezelf !

Prijs: € 52,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4778

Mooie brocante houten kast met paneeldeuren en bolpootjes in een mooi toogmodel ! We hebben de buitenzijde geschilderd in de kleur linnen-grijs in een zijdeglans. De binnenkant is helemaal blauw geschilderd (zo is hij binnengekomen). Het bijzondere is dat achter de 2 deuren een complete werkplek verstopt zit. Met een handig uittrekbaar bureau, diverse planken en 3 laatjes. Ben je klaar met werken, hup, deuren dicht en alles is weer opgeruimd! Uiteraard is de kast ook te gebruiken als opbergkast/kledingkast. Let wel: hij kan niet uit elkaar! Er zit een schat van ruimte in. De maten zijn: 195/182 hg. x 122/111 br. x 56 cm. diep.

Prijs: € 279,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4751

Set van 3 cube/kubussen, origineel vintage uit de jaren 70. 3 Verschillende maten (30x30x20, 35x35x20, 40x40x20) met afgeronde hoeken. Verkeren in goede staat met kleine gebruikerssporen. Echt een uniek supergaaf set! Worden niet los verkocht.

Prijs: € 59,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4703

Dit TV kastje/computer kastje is door ons geschilderd in de fraaie warme kleur Heart Wood van Flexa, de kleur van het jaar 2018. Het lijkt soms oudroze, soms paars, soms bruin, soms grijs, echt heel apart, het is maar net waar hij mee gecombineerd wordt. Onder het blad zit een uittrekbare plank. Achter de deurtjes zit een legplank, de binnenzijde heeft de originele houtkleur nog. De paneeldeurtjes zijn voorzien van nieuwe zwarte leren greepjes. De maten zijn: 72,5 br. x 52 dp. x 89 cm. hoog.

Prijs: € 95,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4688

Oude brocante roeispaan, het boven- en onderdeel hebben we kobaltblauw geschilderd. Erg decoratief in de kinderkamer ! Is 149 cm. hoog.

Prijs: € 19,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4686

Upcycle projekt ! Uitgangspunt bij het maken van dit kastje was de mooie landkaart in een houten lijst/frame. We hebben daar van resthout een kastje omheen gebouwd en het geheel op stoere poten van steigerbuis gezet. De body is in een warm turkoois geschilderd. Het is echt een unieke eyecatcher geworden. De kaart heeft hier en daar gebruikerssporen, passend bij de leeftijd, want het is een echt oudje. De klep sluit d.m.v. 2 magneetslotjes aan de binnenzijde. De maten zijn: 84,5 hg. x 68 br. x 48,5 cm. diep.

Prijs: € 85,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4691

Massief houten nachtkastje, met een laatje en deurtje en legplankje. We hebben het geschilderd met krijtverf van Niveau in de kleur `taupe. Het blad is behandeld met een matte vernis tegen vlekken etc. De maten zijn: 38,5 br. x 38 dp. x 56 cm. hoog, gemeten op het blad. De binnenzijde heeft de originele houtkleur. Verder is het helemaal nagekeken voordat het geschilderd werd.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4665

Superhippe én leuke boomstamtafel op wieltjes ! We hebben de bast eraf gekrabt en de stam 6 maanden laten drogen. De bovenkant is witgeschilderd. De doorsnede is ca. 30 cm. en de hoogte is 37 cm. Te gebruiken als bijzetttafeltje bij de bank, plantentafel, nachtkastje etc...........

Prijs: € 49,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4564

Brocante kastje uit Frankrijk. Heeft de originele verflaag nog in een prachtige zalm & gele kleur. Het heeft duidelijk gebruikerssporen, is dus echt brocante. Het heeft zwarte knopjes. Verkeert verder in goede stevige staat. De maten zijn 32 dp. x 56 br. x 73 cm. hoog. Heeft een legplankje.

Prijs: € 55,- Bestel
Vintage 4553

Sidetable, door ons geschilderd in de kleur `purple`van Niveau krijtverf. Het laatje is blank geschuurd, dit geeft een speels effekt. De maten zijn: 77,5 hg. x 35,5 dp. x 120 cm. breed. Leuk op de kinderkamer maar zeker ook in de hal of elders in huis een mooi meubelstuk !

Prijs: € 60,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4475

SALE! Nachtkastje, kastje, handmade, gemaakt van resthout. Het deurtje is voorzien van het het logo van een voetbalclub. De knopjes zijn een voetbal en speler (met de juist outfit) van een vintage voetbalspel. De maten zijn 65 hg. x 40 br. x 35 cm. diep. Achter het deurtje zit een legplank. Deze kastjes zijn uniek, wordt er per club maar een van gemaakt.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4414

Nachtkastje, gemaakt van resthout, massief grenen. De deur en lade zijn beplakt met allemaal losse stukjes Donald Duck stripjes in het zwart wit. Daarna afgelakt met een matte blanke lak. De body is in een zwarte krijtverf gezet, afgewerkt met een matte vernis, zodat het tegen een stootje kan. Achter het deurtje zit een legplankje, zie tweede foto. De maten zijn: 38 br. x 35 dp. x 65 cm. hoog.

Prijs: € 65,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4406

Antiek hoog (nacht) of (hal) kastje, door ons opgeknapt met krijtverf. Eerst is er een witte laag krijtverf opgegaan, toen een blauwe laag, daarna is het doorgeschuurd zodat de witte en origineel houten kleur hier en daar zichtbaar werd. Toen is het afgewerkt met een matte verniswas, zodat het vochtig af te nemen is en beschermt is tegen vlekken etc. Heeft een mooie doorleefde uitstraling. Een zgn. disstressed look. Echt een beauty ! De maten zijn: 82 hg. x 39 br. x 39 dp. gemeten op het blad.

Prijs: € 65,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4362

Massief houten nachtkastje, door de vorige eigenaar wit geschilderd. Heeft een laatje en deurtje met daarachter een legplank. De maten zijn: 31 dp. x 37 br. x 68,5 cm. hoog. Het schilderwerk heeft hier en daar wat gebruikerssporen, maar niets schokkends.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 4300

SALE ! Dit kastje een soort `voorstellingskastje`. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om er iets in te maken of bouwen. Bijvoorbeeld een lego bouwwerk, poppenhuis, etc. Het gordijntje kan omhoog en omlaag. Het sluit met de gele koordjes. Het kastje is vintage, het gordijntje etc. is nieuw gemaakt. De maten zijn: 66 hg. x 38 br. x 27 cm. diep. Het cremegrijze schilderwerk verkeert in zeer goede staat.

Prijs: € 17,50 Bestel
Vintage 4214

Is het geen leukerd? Dit was vroeger een naaimachine kastje. We hebben die eruit gehaald en het vervolgens helemaal gerestaureerd/aangepast en het geschilderd in de fraaie kleur `Waterpas`van Histor in zijdeglans. Het deurtje is beplakt met robotbehang van Studio Ditte. Aan de binnenzijde van de deur hebben we de originele bakjes voor accesoires weer teruggeplaatst, verder zit er een legplank. Het kan geopend worden aan het stoere leren greepje in vergrijsd blauw met stoere slotbout ! En wat te denken van de schuine pootjes........... De maten zijn 78,5 hg. x 45,5 dp. x 54,5 br. gemeten op het blad. Een unieke eyecatcher op de kinderkamer!

Prijs: € 75,- Bestel
Vintage 4184

Dit tafeltje heeft een ware metamorfose ondergaan. De pootjes hebben zwarte sokjes gekregen, het blad is beplakt met zwart/wit Donald Duck plaatjes. Daarna is het diverse keren afgelakt met blanke lak. Leuk als nachtkastje of als bijzettafeltje zomaar in een hoekje. De maten: 40 x 40 x 42 cm. hoog. Inclusief een vintage stoeltje bijpassend met dezelfde techniek bewerkt.

Prijs: € 40,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 3828

SALE! Brocante theekastje, door ons in een nieuw fris jasje gestoken. Geschilderd in vintage roze en leemgroen, daarna op de randjes doorgeschuurd. Voorzien van het originele hang- en sluitwerk. Heeft een glas in lood deurtje. Leuk voor frutsels of een TV tje maar zeker ook super voor mama ! Het is 91 br. x 36 dp. x 67,5 cm. hg. gemeten op het blad.

Prijs: € 49,- Bestel

Bekijk de tweede foto.