__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Kastjes

__________

<< Terug

Vintage 4703

Dit TV kastje/computer kastje is door ons geschilderd in de fraaie warme kleur Heart Wood van Flexa, de kleur van het jaar 2018. Het lijkt soms oudroze, soms paars, soms bruin, soms grijs, echt heel apart, het is maar net waar hij mee gecombineerd wordt. Onder het blad zit een uittrekbare plank. Achter de deurtjes zit een legplank, de binnenzijde heeft de originele houtkleur nog. De paneeldeurtjes zijn voorzien van nieuwe zwarte leren greepjes. De maten zijn: 72,5 br. x 52 dp. x 89 cm. hoog.

Prijs: € 95,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4702

Brocante vitrinekastje, door ons geschilderd met 2 lagen krijtverf in verschillend tinten lichtblauw, daarna doorgeschuurd. De plankjes aan de binnenkant zijn bekleed met een patchwork van stukjes PIP studio behang. Het slotje werkt en het kastje is voorzien van ophangbeugeltjes. Het is uiteraard ook neer te zetten. Leuk voor kleine serviesjes, freubels etc. Het is 70 br. x 18 dp. x 60 cm. hoog.

Prijs: € 55,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4694

Dit mooie kinderbureau is een upcycle-projekt uit onze eigen studio! Vast gegeven was het houten vintage ladekastje. We hebben daar met resthout een bureau `omheen` gebouwd als het ware. De zijkanten van het bureau en de gave ronde knoppen hebben we geschilderd in de kleur `Puurtijm` van Flexa. Het bureau is ongeveer geschikt vanaf een jaar of 5 t/m ca. 14 jaar. Het is 71,5 cm. hoog x 95 cm. breed x 47 cm. diep. Een fijne compacte maat ! Het vintage krukje in okergeel is los te koop, de prijs is € 24,95. Het blad is met een matte lak afgelakt zodat het beter bestand is tegen vocht/vlekken.

Prijs: € 89,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4692

Mooi hoog vintage kastje, vroeger ook wel telefoonkastje genoemd. Met de telefoon erop, en de boeken in de schapjes eronder. We hebben het laatje en de pootjes origineel gelaten en de rest geschilderd met krijtverf van Niveau in de kleur `lichtoker`. Op het laatje zit een nieuw glasknopje in een mooie turkoois tint. Het blad is afgewerkt met een matte vernis, tegen vlekken etc. Het houtwerk is in de houtolie gezet. De maten zijn: 69 hg. x 31,5 dp. x 31,5 breed. Leuk als nachtkastje, plantentafeltje of in de hal !

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4688

Oude brocante roeispaan, het boven- en onderdeel hebben we kobaltblauw geschilderd. Erg decoratief in de kinderkamer ! Is 149 cm. hoog.

Prijs: € 19,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4686

Upcycle projekt ! Uitgangspunt bij het maken van dit kastje was de mooie landkaart in een houten lijst/frame. We hebben daar van resthout een kastje omheen gebouwd en het geheel op stoere poten van steigerbuis gezet. De body is in een warm turkoois geschilderd. Het is echt een unieke eyecatcher geworden. De kaart heeft hier en daar gebruikerssporen, passend bij de leeftijd, want het is een echt oudje. De klep sluit d.m.v. 2 magneetslotjes aan de binnenzijde. De maten zijn: 84,5 hg. x 68 br. x 48,5 cm. diep.

Prijs: € 85,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4691

Massief houten nachtkastje, met een laatje en deurtje en legplankje. We hebben het geschilderd met krijtverf van Niveau in de kleur `taupe. Het blad is behandeld met een matte vernis tegen vlekken etc. De maten zijn: 38,5 br. x 38 dp. x 56 cm. hoog, gemeten op het blad. De binnenzijde heeft de originele houtkleur. Verder is het helemaal nagekeken voordat het geschilderd werd.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4668

Als je een bureautje kwijt zoekt maar niet zo heel veel ruimte hebt op de kinderkamer dan is dit vintage lessenaartje echt een uitkomst! Het had alle kleuren van de regenboog, we hebben het daarom geschilderd: het metalen onderstel zwart en het bovendeel groen in de kleur `puurtijm` van Flexa. Het originele inktklepje hebben we zwart gemaakt. De maten zijn 60 br. x 41 dp. x 62 cm. hoog tot en met het bovenblad. Onder het blad zit een opbergvak.

Prijs: € 59,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4665

Superhippe én leuke boomstamtafel op wieltjes ! We hebben de bast eraf gekrabt en de stam 6 maanden laten drogen. De bovenkant is witgeschilderd. De doorsnede is ca. 30 cm. en de hoogte is 37 cm. Te gebruiken als bijzetttafeltje bij de bank, plantentafel, nachtkastje etc...........

Prijs: € 59,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4652

Ladekastje/nachtkastje, door ons gerestyled in de kleur `retrovibe`van Flexa, zijdeglans. De 3 laatjes zijn voorzien van nieuwe zwarte leren greepjes met stoere slotbout. De maten zijn: 36,5 br. x 44,5 hg. x 36 cm. diep.

Prijs: € 55,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4630

Strak eenvoudig 1 deurs kledingkastje, ideaal voor de baby- of kinderkamer! Door ons geschilderd in een mat warm rode kleur. Sluit met een sleutel en is voorzien van een nieuw groen leren greepje met stoere slotbout. Het is een grenen niet zo zwaar kastje. Bovenin zit een roede om kleertjes op te hangen, onderin zit een legplank. De maten zijn: 170 hg. x 47,5 br. x 42 cm. diep.

Prijs: € 85,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4593

Mooi vintage nachtkastje uit de sixties. Heeft een houten body en een metalen onderstel, wat doorloopt aan de zijkant. Heeft een deurtje en een laatje. Is door de vorige eigenaar geschilderd in rood & wit, dit ziet er nog erg mooi uit. Het verkeert dus in uitstekende conditie. Het is 50/58 cm. hoog x 40 br. x 31 cm. diep.

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4564

Brocante kastje uit Frankrijk. Heeft de originele verflaag nog in een prachtige zalm & gele kleur. Het heeft duidelijk gebruikerssporen, is dus echt brocante. Het heeft zwarte knopjes. Verkeert verder in goede stevige staat. De maten zijn 32 dp. x 56 br. x 73 cm. hoog. Heeft een legplankje.

Prijs: € 55,- Bestel
Vintage 4553

Sidetable, door ons geschilderd in de kleur `purple`van Niveau krijtverf. Het laatje is blank geschuurd, dit geeft een speels effekt. De maten zijn: 77,5 hg. x 35,5 dp. x 120 cm. breed. Leuk op de kinderkamer maar zeker ook in de hal of elders in huis een mooi meubelstuk !

Prijs: € 60,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4475

SALE! Nachtkastje, kastje, handmade, gemaakt van resthout. Het deurtje is voorzien van het het logo van een voetbalclub. De knopjes zijn een voetbal en speler (met de juist outfit) van een vintage voetbalspel. De maten zijn 65 hg. x 40 br. x 35 cm. diep. Achter het deurtje zit een legplank. Deze kastjes zijn uniek, wordt er per club maar een van gemaakt.

Prijs: € 50,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4461

SALE! Stoer voetbalkastje, eigen ontwerp, uit eigen werkplaats ! Het is gemaakt van (massief) resthout, wit met een deurtje en laatje en het voetballogo van de plaatstelijke voetbalvereniging van Langbroek, SVL ! Achter het deurtje zit een legplank. Het handvat van het laatje is een speler van een vintage voetbalspel, het balletje op het deurtje komt daar ook vandaan. De maten zijn: 64,5 hg. x 40 br. x 35 cm. diep.

Prijs: € 50,- Bestel
Vintage 4438

SALE! Te gekke vintage bolderkar ! Echt zo`n leuk item én hij verkeert in zeer goede staat. We hebben de bekleding gewassen en opnieuw vastgezet. Er een nieuw matrasje ingemaakt, verbindingen gecontroleerd en de binnenbandjes vervangen waar nodig. Zie je je al lopen deze lente met je kleintjes op een dagje uit? Handig voor proviand en om je kleine lekker in te laten slapen. De maten zijn: van de bak zelf: 87 x 50 cm. De matrasmaat is 80 x 35 cm. De hoogte is aan de voorkant 51 en aan de achterkant 61 cm.

Prijs: € 45,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4414

Nachtkastje, gemaakt van resthout, massief grenen. De deur en lade zijn beplakt met allemaal losse stukjes Donald Duck stripjes in het zwart wit. Daarna afgelakt met een matte blanke lak. De body is in een zwarte krijtverf gezet, afgewerkt met een matte vernis, zodat het tegen een stootje kan. Achter het deurtje zit een legplankje, zie tweede foto. De maten zijn: 38 br. x 35 dp. x 65 cm. hoog.

Prijs: € 65,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4406

Antiek hoog (nacht) of (hal) kastje, door ons opgeknapt met krijtverf. Eerst is er een witte laag krijtverf opgegaan, toen een blauwe laag, daarna is het doorgeschuurd zodat de witte en origineel houten kleur hier en daar zichtbaar werd. Toen is het afgewerkt met een matte verniswas, zodat het vochtig af te nemen is en beschermt is tegen vlekken etc. Heeft een mooie doorleefde uitstraling. Een zgn. disstressed look. Echt een beauty ! De maten zijn: 82 hg. x 39 br. x 39 dp. gemeten op het blad.

Prijs: € 65,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4362

Massief houten nachtkastje, door de vorige eigenaar wit geschilderd. Heeft een laatje en deurtje met daarachter een legplank. De maten zijn: 31 dp. x 37 br. x 68,5 cm. hoog. Het schilderwerk heeft hier en daar wat gebruikerssporen, maar niets schokkends.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 4321

Brocante krukje/tafeltje in de maat 32 hg. x 28 x 28 cm. We hebben het geschilderd met supermatte krijtverf in de kleur oker. Het bovenblad is met een matte vernis gelakt. Echt een leukerd, op de kinderkamer, maar zeker ook als bijzetter in de woonkamer !

Prijs: € 16,95 Bestel
Vintage 4300

SALE ! Dit kastje een soort `voorstellingskastje`. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om er iets in te maken of bouwen. Bijvoorbeeld een lego bouwwerk, poppenhuis, etc. Het gordijntje kan omhoog en omlaag. Het sluit met de gele koordjes. Het kastje is vintage, het gordijntje etc. is nieuw gemaakt. De maten zijn: 66 hg. x 38 br. x 27 cm. diep. Het cremegrijze schilderwerk verkeert in zeer goede staat.

Prijs: € 17,50 Bestel
Vintage 4273

Dit was een oubollig eiken ladenkastje ! We hebben het een totaal nieuwe look gegeven. Het is geschilderd in de kleur `belangrijk` van Histor. De knopjes zijn puzzlestukjes van een vintage puzzle uit de jaren 60. De maten zijn: 67 hg. x 46 br. x 36 cm. diep. Een echt eyecatcher !

Prijs: € 50,- Bestel
Vintage 4214

Is het geen leukerd? Dit was vroeger een naaimachine kastje. We hebben die eruit gehaald en het vervolgens helemaal gerestaureerd/aangepast en het geschilderd in de fraaie kleur `Waterpas`van Histor in zijdeglans. Het deurtje is beplakt met robotbehang van Studio Ditte. Aan de binnenzijde van de deur hebben we de originele bakjes voor accesoires weer teruggeplaatst, verder zit er een legplank. Het kan geopend worden aan het stoere leren greepje in vergrijsd blauw met stoere slotbout ! En wat te denken van de schuine pootjes........... De maten zijn 78,5 hg. x 45,5 dp. x 54,5 br. gemeten op het blad. Een unieke eyecatcher op de kinderkamer!

Prijs: € 75,- Bestel
Vintage 4184

Dit tafeltje heeft een ware metamorfose ondergaan. De pootjes hebben zwarte sokjes gekregen, het blad is beplakt met zwart/wit Donald Duck plaatjes. Daarna is het diverse keren afgelakt met blanke lak. Leuk als nachtkastje of als bijzettafeltje zomaar in een hoekje. De maten: 40 x 40 x 42 cm. hoog. Inclusief een vintage stoeltje bijpassend met dezelfde techniek bewerkt.

Prijs: € 40,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 3828

SALE! Brocante theekastje, door ons in een nieuw fris jasje gestoken. Geschilderd in vintage roze en leemgroen, daarna op de randjes doorgeschuurd. Voorzien van het originele hang- en sluitwerk. Heeft een glas in lood deurtje. Leuk voor frutsels of een TV tje maar zeker ook super voor mama ! Het is 91 br. x 36 dp. x 67,5 cm. hg. gemeten op het blad.

Prijs: € 49,- Bestel

Bekijk de tweede foto.