__________

V
intage bebie-interieur - Meubels - Kastjes

__________

<< Terug

Vintage 4406

Antiek hoog (nacht) of (hal) kastje, door ons opgeknapt met krijtverf. Eerst is er een witte laag krijtverf opgegaan, toen een blauwe laag, daarna is het doorgeschuurd zodat de witte en origineel houten kleur hier en daar zichtbaar werd. Toen is het afgewerkt met een matte verniswas, zodat het vochtig af te nemen is en beschermt is tegen vlekken etc. Heeft een mooie doorleefde uitstraling. Een zgn. disstressed look. Echt een beauty ! De maten zijn: 82 hg. x 39 br. x 39 dp. gemeten op het blad.

Prijs: € 69,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4403

Dit is een echt design kastje geworden! Hier is er maar één van ! Dit jaren 60 nachtkastje hebben we beplakt met losse ! stukjes geknipt uit vintage wegenkaarten. Daarna is het helemaal afgelakt zodat het tegen een stootje kan. het metalen onderstel is opnieuw zwart gespoten. De maten zijn: 41 br. x 38 dp. x 52,5 cm. hoog. Echt een uniek eyecatcher !

Prijs: € 65,- Bestel
Vintage 4392

Hoog CD kastje in een beukenkleur. De achterwand is bekleed met allerlei vintage jaren 70 behangetjes. Leuk als pronkkastje of boekenkastje. Heeft wat krasjes hier en daar. De maat is 17 dp. x 202 hg. x 20 cm. breed.

Prijs: € 17,50 Bestel
Vintage 4391

Jaren 60 tafel / schoolknutseltafel / bureau! Heeft aan weerskanten een opklapbaar gedeelte om hem, desgewenst te verlengen. Heeft een warme honingkleur met een hoogglans laklaag. Deze verkeert nog in mooie staat. Op een zijblad zitten wat kringen. De vintage staat is dus goed en stevig. Heeft verder aan een zijde nog een extra onderblad. De maten zijn 140 x 70 cm. zonder de extra bladen. Deze zijn ieder 30 cm. Dus is 170 of 200 cm. te maken. De hoogte is 73,5 cm.

Prijs: € 125,- Gereserveerd

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4388

Handgemaakt en eigen ontwerp, gemaakt in onze meubelmakerij: dit gave `voetbal` kastje ! Het is gemaakt van gebruikte planken van een vintage stellingkast, de knopjes zijn balletjes van een oud tafelvoetbalspel. Het staat op wieltjes. Dit exemplaar is voorzien van het logo van FC Utrecht. Zijn op bestelling ook te maken met logo andere club ! De maten zijn 64 cm. hoog x 40 br. x 30 cm. diep. Het kastje staat op wieltjes.

Prijs: € 69,95 Bestel
Vintage 4362

Massief houten nachtkastje, door de vorige eigenaar wit geschilderd. Heeft een laatje en deurtje met daarachter een legplank. De maten zijn: 31 dp. x 37 br. x 68,5 cm. hoog. Het schilderwerk heeft hier en daar wat gebruikerssporen, maar niets schokkends.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 4356

Jaren 60 nachtkastje/tafeltje, het heeft metalen schuine pootjes met zwarte rubberen dopjes. De body heb ik beplakt met allemaal uitgeknipte stukjes krant uit 1977 ! Het is een echte blikvanger geworden. De maten zijn 55 hg. x 30 dp. x 33,5 cm. breed, ex. de poten want die steken een beetje uit. Het is afgelakt met een blanke lak zodat het tegen een stootje kan.

Prijs: € 40,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4342

Brocante kastje uit Frankrijk. Heeft de originele verflaag nog in een prachtige zalm & gele kleur. Het heeft duidelijk gebruikerssporen, is dus echt brocante. Het heeft zwarte knopjes. Verkeert verder in goede stevige staat. De maten zijn 32 dp. x 56 br. x 73 cm. hoog.

Prijs: € 65,- Bestel
Vintage 4332

Ziekenhuiskastje / nachtkastje uit de jaren 60. Het heeft een zandkleur, het metalen onderstel is goudkleurig. Verkeert in goede vintage staat met normale gebruikerssporen. Het is 41 br. x 54,5 hg. x 39 cm. diep.

Prijs: € 45,- Bestel
Vintage 4321

Brocante krukje/tafeltje in de maat 32 hg. x 28 x 28 cm. We hebben het geschilderd met supermatte krijtverf in de kleur oker. Het bovenblad is met een matte vernis gelakt. Echt een leukerd, op de kinderkamer, maar zeker ook als bijzetter in de woonkamer !

Prijs: € 19,50 Bestel
Vintage 4310

Vintage 3 poot krukje. We hebben het opnieuw bekleed met wit/zwarte stof met allerlei kammen. De doorsnede is 31 cm. en de hoogte is 43 cm.

Prijs: € 19,95 Bestel
Vintage 4300

Dit kastje heb ik een naam gegeven, namelijk een `voorstellingskastje`. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om er iets in te maken of bouwen. Bijvoorbeeld een lego bouwwerk, poppenhuis, etc. Het gordijntje kan omhoog en omlaag. Het sluit met de gele koordjes. Het kastje is vintage, het gordijntje etc. is nieuw gemaakt. De maten zijn: 66 hg. x 38 br. x 27 cm. diep. Het cremegrijze schilderwerk verkeert in zeer goede staat.

Prijs: € 29,95 Bestel
Vintage 4273

Dit was een oubollig eiken ladenkastje ! We hebben het een totaal nieuwe look gegeven. Het is geschilderd in de kleur `belangrijk` van Histor. De knopjes zijn puzzlestukjes van een vintage puzzle uit de jaren 60. De maten zijn: 67 hg. x 46 br. x 36 cm. diep. Een echt eyecatcher !

Prijs: € 57,50 Bestel
Vintage 4254

Leuk vintage compact nachtkastje ! Staat op een mooie poot en heeft 1 deurtje. Het nét niet spierwit schilderwerk verkeert in goede vintage staat met maar weinig gebruikersporen. De (originele) grote houten knoppen maken het helemaal af ! De maten zijn: 40 hg. x 44 br. x 32 cm. diep, gemeten op het blad.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 4252

Dit vintage massief houten nachtkastje is door ons gerestyled in oranje zijdeglans. De knopjes zijn gemaakt van oude Dinkytoys. In dit geval een paars `festival` busje en een caravan. Echt een anders dan anders kastje, uniek in zijn soort. De maten: 38,5 br. x 38 dp. x 56 cm. hoog, gemeten op het blad. Achter het deurtje zit een legplankje. De binnenzijde heeft de originele houtkleur. Verder is het helemaal nagekeken voordat het geschilderd werd.

Prijs: € 47,50 Bestel
Vintage 4214

Is het geen leukerd? Dit was vroeger een naaimachine kastje. We hebben die eruit gehaald en het vervolgens helemaal gerestaureerd/aangepast en het geschilderd in de fraaie kleur `Waterpas`van Histor in zijdeglans. Het deurtje is beplakt met robotbehang van Studio Ditte. Aan de binnenzijde van de deur hebben we de originele bakjes voor accesoires weer teruggeplaatst, verder zit er een legplank. Het kan geopend worden aan het stoere leren greepje in vergrijsd blauw met stoere slotbout ! En wat te denken van de schuine pootjes........... De maten zijn 78,5 hg. x 45,5 dp. x 54,5 br. gemeten op het blad. Een unieke eyecatcher op de kinderkamer!

Prijs: € 77,50 Bestel
Vintage 4189

Dit brocante bankje / sidetable / tafel van massief eiken is voor vele doeleinden te gebruiken: als bankje, achter het voeteneinde van het bed, of als stoere sidetable. We hebben het blad wit geschilderd en daarna doorgeschuurd. Is daarna voorzien van een matte laag blanke lak, kan dus tegen een stootje. Het onderstel is origineel gelaten. Verkeer in goede stevige staat. De maten zijn: 141 br. x 42 dp. x 47 cm. hoog.

Prijs: € 69,- Bestel
Vintage 4184

Dit tafeltje heeft een ware metamorfose ondergaan. De pootjes hebben zwarte sokjes gekregen, het blad is beplakt met zwart/wit Donald Duck plaatjes. Daarna is het diverse keren afgelakt met blanke lak. Leuk als nachtkastje of als bijzettafeltje zomaar in een hoekje. De maten: 40 x 40 x 42 cm. hoog. Inclusief een vintage stoeltje bijpassend met dezelfde techniek bewerkt.

Prijs: € 40,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4115

Vintage hangkastje met teak schuifdeurtjes. De body is offwhite, achterop zitten ophang haken om het geheel aan de muur te bevestigen. Maar je kunt het ook zo neerzetten, zoals je ziet. De maten zijn: 80 br. x 50 hg. x 30 cm. diep. Heeft normale gebruikerssporen passend bij de leeftijd.

Prijs: € 50,- Bestel
Vintage 3976

Nachtkastje uit de sixties. De offwhite body is bekleed met een soort matte skai, de laatjes hebben een teakfrontje. Het staat op hoge metalen pootjes. De maten zijn: 48 x 32 x 64 cm. hoog. De onderste lade heeft een beschadiging in de hoek of het fineer, we hebben dit netjes bijgewerkt. Verkeert verder in goede vintage staat met normale kleine gebruikerssporen.

Prijs: € 37,50 Bestel
Vintage 3828

Brocante theekastje, door ons in een nieuw fris jasje gestoken. Geschilderd in vintage roze en leemgroen, daarna op de randjes doorgeschuurd. Voorzien van het originele hang- en sluitwerk. Heeft een glas in lood deurtje. Leuk voor frutsels of een TV tje maar zeker ook super voor mama ! Het is 91 br. x 36 dp. x 67,5 cm. hg. gemeten op het blad.

Prijs: € 67,50 Bestel

Bekijk de tweede foto.