__________

V
intage bebie-interieur - Speelgoed - Retro plastic - Fisher price

__________

<< Terug

Vintage 4567

Activity centre uit de jaren 70 van Fisher Price. Alles werkt naar behoren. Met de originele ophangbeugel aan de achterkant.

Prijs: € 12,50 Bestel
Vintage 4500

Oh wat een leukerd deze vintage schildpad van Fisher Price uit de jaren 70. De pootjes bewegen als je hem voortrekt en je hoort een belletje. Verkeert in mooie vintage staat.

Prijs: € 9,95 Bestel
Vintage 4499

Speelbal/tuimelaar Roly Poly Chime Ball van Fisher Price uit de jaren 70. Met leuke schommelende figuurtjes in de bal, maakt een muziekje als hij beweegt. In goede vintage staat.

Prijs: € 9,95 Bestel
Vintage 4498

Vintage radio/speeldoos van Fisher Price uit de jaren 70, Let`s Go Fly A Kite. Doet het nog prima, en verkeert in goede staat. Heeft wel wat papierschade aan de achterzijde, zie 2e foto.

Prijs: € 7,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4497

Deze vintage huisjes van Fisher Price uit de jaren 70 blijven leuk ! Jammer dat je ze steeds minder tegenkomt. Dit is de Western Town, met diverse speelfunkties. Verkeert nog in mooie staat met kleine gebruikerssporen. Er zitten 2 paardjes bij, 3 poppetjes en 2 hekjes. De paardjes missen ieder een oortje en een hekje heeft een breukje.

Prijs: € 24,95 Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4018

Een spel van Fisher Price met een gaatjesbord met allerlei bijpassende figuurtjes erbij, die opgeborgen kunnen worden in het onderste compartiment. Als je een vormpje opgezet hebt en je draait aan de slinger vallen alle figuurtjes automatisch terug in het bakje. Wat heeft Fisher Price toch mooi speelgoed ! Het is ongeveer iets groter dan een A4 formaat. Het kan gedragen worden aan het handvat.

Prijs: € 13,50 Bestel
Vintage 4011

Nog niet zo heel oud dit Fisher Price beestje, maar wel lief ..............

Prijs: € 5,- Bestel
Vintage 4015

Leuke vintage auto van Fisher Price, verkeert in zeer goede staat, het blaasbalgje wat aan de voorkant hoort te zitten ontbreekt helaas. Daarom de leuke prijs. Het is ca. 20 cm. groot.

Prijs: € 4,50 Bestel
Vintage 3215

Trekpop `vogelverschrikker` van Fisher Price, inclusief de ophanglus.

Prijs: € 7,50 Bestel
Vintage 486

De bekende Fisher Price vormenton. Met 13 bijpassende kunstof blokjes en deksel om die door te doen. Tsja, wie kent hem niet?

Prijs: € 7,50 Bestel