__________

H
uisregels

__________

A
lgemene leveringsvoorwaardenP
rijzen

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten.

M
eerwerk schilderen & verhogen commodes

In sommige gevallen is het mogelijk de vintage commodes te verhogen d.m.v. andere poten/onderstel of het maken van een verhoging-bak op de commode. De prijs van de eerste optie is 50/ 75 euro, het ligt een beetje aan het model. Voor de tweede mogelijkheid rekenen we een tarief van 95 euro, beide uiteraard geschilderd in de (grondverf) kleur van de commode. Vraag even naar de mogelijkheden, het is namelijk niet bij alle commodes mogelijk. Tegen een meerprijs kunnen de meubels door ons vakkundig worden geschilderd in iedere gewenste kleur. Hier gelden de volgende tarieven, uitgaande van één kleur, inclusief arbeid:

V
erzendkosten

Al het kleingoed wordt door ons via TNT post verzonden volgens haar voorwaarden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.tnt.nl.
Tarieven voor verzending & verpakking binnenland:

Bezige Bebie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, vertraging of beschadiging van goederen bij verzending. Verzekerd verzenden is tegen meerprijs mogelijk. Over het ophalen van de sloophouten meubels: na het `afhaal`bericht, graag z.s.m. ophalen i.v.m. onze geringe opslagruimte !

B
estellen

Bestellen kan per e-mail of telefonisch. U ontvangt dan een orderbevestiging per e-mail met het door u te betalen bedrag onder vermelding van de door u opgegeven bestelcode(s). Ook staat hier het bankrekeningnummer vermeld waar het bedrag binnen 8 dagen op dient te staan. Nadat het bedrag bij ons binnen is, kan de order niet meer geannuleerd worden. Bestellingen die niet binnen 8 dagen betaald zijn worden door ons geannuleerd.

P
rivacy

Uiteraard worden uw gegevens niet aan derden verstrekt.

B
etaling

Betaling vooraf op bankrekeningnummer NL58 RABO 0140 8461 15 t.n.v. Bezige Bebie te Langbroek.

L
evering en faktuur

De verzending van de door u bestelde artikelen vindt binnen 5 werkdagen plaats nadat de betaling binnen is (eventuele overmacht daargelaten). Mocht u prijsstellen op een faktuur hoor ik dat graag van u.

R
etourneren

Mocht het artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, kan het onbeschadigd en binnen 7 dagen, compleet en in de orginele staat en verpakking terug worden gestuurd. De verzendkosten zijn voor de koper. Dit alles na verafkondiging per e-mail!

Dit geldt niet voor bestelde speciaal op maat gemaakte meubels van sloophout ! Deze goederen zijn uitgesloten van de 7 dagen bedenktijd bij kopen op afstand ! Alsmede de in opdracht opgeknapte meubels !

G
ebruik en garantie

Bezige Bebie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele ongelukjes met de meubels en bedjes. Het zijn en blijven tweedehands artikelen. Gebruik hiervan geschiedt op eigen risico. Hier en daar hebben ze de tands des tijds niet helemaal heel doorstaan, dus kunnen er deukjes of krasjes opzitten, m.a.w. gebruikerssporen. De gepimpte meubels zijn zo netjes mogelijk gerestaureerd en geschilderd. Als een meubelstuk moet worden opgeknapt of een manco vertoont, zet ik dat erbij. Derhalve geef ik ook geen garantie op de meubels en andere tweedehands artikelen. Over het gebruik van de etagères: deze kunnen niet in de vaatwasser, je kunt ze afnemen met een nat doekje. Gelieve op te tillen aan de onderste schaal c.q. bord. Hiervoor geldt ook: het is vintage serviesgoed, ik heb het van te voren zorgvuldig gesorteerd, maar hier en daar kan een klein oneffenheidje voorkomen !